Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κάτι πάει ..καλά με τον Τσίπρα. Τον βρίζουν οι Γερμανοί.


"Η Ελλάδα παραπαίει προς την Αριστερά λόγω των αυστηρών μέτρων λιτότητας", τιτλοφορεί το δημοσίευμά του στο οποίο ξεκινά παρομοιάζοντας τον Α. Τσίπρα με τον Έλβις Πρίσλεϊ.

"Ο Αλέξης Τσίπρας ανεβαίνει στο πόντιουμ όπως βαδίζει καμαρωτά και επιδεικτικά ο Έλβις στη σκηνή", αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι όταν αρχίζει να μιλά κάθε ίχνος νεανικότης εξαφανίζεται.

"Πρέπει να αποτρέψουμε την Ελλάδα από το να γίνει προτεκτοράτο της Γερμανίας", αναφέρει πως λέει η εφημερίδα, φωνάζοντας πως η Ελλάδα δεν είναι αποικία της Γερμανίας, λόγια και απόψεις που είπε στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου και προφανώς ενόχλησαν το γερμανικό περιοδικό.

Και συνεχίζει λέγοντας πως ο Τσίπρας, ο άνδρας με την σκληρή ρητορική, είναι ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι ο δεύτερος πιο διάσημος Έλληνας πολιτικός μετά τον Φώτη Κουβέλη.

Σημειώνει δε πως όταν μιλάει ο Α. Τσίπρας ακούγεται λες και το βουνό χρέους στην Ελλάδα είναι καθαρά τυχαίο.

Μεταξύ άλλων το περιοδικό, συγκρίνει το πολιτικό κλίμα στην χώρα μας με αυτό που επικρατούσε το 1974 την εποχή αμέσως μετά τη Δικτατορία.

"Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται στην μεγαλύτερη αναταραχή μετά το τέλος της Δικτατορίας το 1974 και το κατεστημένο βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, σημειώνει πως τρεις λέξεις περιγράφουν άψογα την πολιτική αστάθεια της Ελλάδας: "Τα πάντα ρει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...