Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Το αρχι..γαμπρο..λαμόγιο ο Κούβελος ζητά και τα ρέστα.

Ξέρεις πόσοι ρε παλιολαμόγιο εργάζονται ποιο πολλά χρόνια από σένα και δεν έχουν ούτε το ένα χιλιοστό από την δήθεν περιουσία σου;

Eμεις ρωτάμε. Πόσα έχεις πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια στο κράτος ως φόρους;

Πόσα είναι ο τσίρος σου και από πού ,

Από που προέρχονται τα λεφτά επ΄΄ ακριβώς .

Πόσες εταιρίες έχεις μετά τον γάμο σου δημιουργήσει, και με τι αντικείμενο.

Το παραμύθι περί ναυτιλίας και ναυλομεσιτίας το ξέρουμε καλά. Είναι το νο1 ξεπλύματος μαύρου χρήματος .Όλες οι μίζες παλιά πληρώνονταν μέσω …ναύλων.

Μπορείς να μας πεις πως διέλυσες όλους τους εκτελωνιστές στην Θεσσαλονίκη και τους άρπαξες τις δουλειές;

Στο λέμε ευθέως. ξεπλένεις μαύρο χρήμα ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ.

«Επί 37συναπτά έτη δραστηριοποιούμαι τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ελλάδα στον χώρο της ναυτιλίας με αντικείμενο την πλοιοκτησία , την ναυλομεσιτία και την πρακτόρευση πλοίων. Στον χώρο αυτό δεν έχει θέση η διαστρέβλωση, το ψεύδος και η λασπολογία αλλά απεναντίας επικρατεί η διαφάνεια και η εντιμότητα στις συναλλαγές . Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα δεν περίμενα ποτέ για μια καθαρά επιχειρηματική μου κίνηση να υπάρξει τέτοια διαστρέβλωση της πραγματικότητας ακόμη και από δημόσιους λειτουργούς»

Το λαμογιο σύζυγος της κας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, κατέχει δικαιώματα 12,5% σε οικία της οδού Φαίδρας 4 στην Αθήνα καθώς και το 25% σε τρία διαμερίσματα (70, 137 και 49 τ.μ.) στην ίδια διεύθυνση, την επικαρπία διαμερίσματος 129,7 τ.μ. στο Παλαιό Φάληρο, δικαιώματα 25% σε κατάστημα 46,23 τ.μ. στην Αθήνα και δικαιώματα 12,5% στο οικόπεδο 89,32 τ.μ. που το περιβάλλει, δικαιώματα 75% σε αποθήκη 15,5 τ.μ. και σε κατάστημα 75 τ.μ. στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω, το 75% επικαρπίας σε οικία 153,16 τ.μ. στην Κηφισιά, δικαιώματα 12,5% σε αγροτεμάχιο 706% στην Κηφισιά, καθώς και την κυριότητα αγροτεμαχίου 7,25 στρεμμάτων στην Παλαιά Φώκαια.

Από το προηγούμενο έτος, ο κος Κούβελος κατείχε μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, αξίας κτήσης 216.746 δολαρίων, ένα μερίδιο αμοιβαίων κεφαλαίων της Eurobank αξίας κτήσης 27.000,11 ευρώ, καθώς και μετοχές 21 ανωνύμων εταιρειών, συνολικής αξίας κτήσης 155.728,78 ευρώ. Επίσης, ο κος Κούβελος είναι μέτοχος σε δύο ανώνυμες εταιρείες και εταίρος σε ΕΠΕ με συνολικά κεφάλαια εισφοράς 147.000 ευρώ, καθώς και συνέταιρος σε τρία πλοία με ποσοστά 27%, 50% και 50% αντίστοιχα και μηδενικό κεφάλαιο εισφοράς

Από πού ρε κλεφταρά βγαίνουν το ένα εκατομμύριο δολάρια ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...