Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Καρατζαφέρη ….Στερνή μου γνώση να σ΄΄ειχα πρώτα.

Θυμάσαι που έκανες… κομματικό πραξικόπημα για μπει ο Βορίδης στο κόμμα από την πίσω πόρτα, αναγκάζοντας τον αείμνηστο ..εξάδελφο σου κιόλας Γιωργο Παπαχρηστόπουλο μαζί με άλλους τέσσερις να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα για αντικαταστατικές τακτικές ζητώντας την εποπτεία ;

Για διάβασε τα παρακάτω να θυμηθείς.

Ολη η αλήθεια για τον ΒΟΡΙΔΗ

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ πόσα λεφτά παίρνει ο ΜΠΑΜΙΧΑΣ;

Τώρα θα πληρώσεις τα..επίχειρα της τότε λανθασμένης, για να μην πούμε τίποτε άλλο, πολιτικής πράξεως σου.

Έντονα επικριτικά ήταν τα σχόλια του Γ. Καρατζαφέρη για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, ενώ το ενδεχόμενο της διαγραφής τους αφήνεται ανοιχτό από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

Σε δηλώσεις του στη Real Νews της Κυριακής, ο Γ. Καρατζαφέρης απάντησε σε ερώτημα τί θα κάνει αν οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ ψηφίσουν τα μέτρα: «Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απολέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό, τότε το πρόβλημα είναι δικό τους.» Σε άλλη ερώτηση αν θα διαγραφούν οι βουλευτές είπε πως «υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Επιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν». Επιπλέον, σε απάντηση σε ερώτημα τι σημαίνει αν δεν ακολουθήσουν τα στελέχη του τη γραμμή του είπε ότι «σε κάποια υπουργεία εκ του αντικειμένου δημιουργούνται και κακές συναναστροφές . Δεν θα ξεχάσω , όμως τις ατέλειωτες ώρες του ‘σύν-ορκου’ Μάκη Βορίδη στο γραφείο μου, μέχρι να φιξαριστεί ότι τελικά υπουργοποιείται και ποιο υπουργείο θα πάρει.

»Ούτε θα ξεχάσω την εξαιρετικά έντονη συναισθηματική φόρτιση του Άδωνη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω δεν το έχουν ξεχάσει και αυτοί».

Τελευταία ενημέρωση, ώρα 19:02 μμ

Ακόμη κι’ απόψε δεν αποκλείεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, να προχωρήσει στην διαγραφή των Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ.
Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στο parapolitika.gr, στην περίπτωση που τα δύο στελέχη δεν παραστούν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αυτομάτως, ο κ. Καρατζαφέρης, θα ανακοινώσει ότι τους θέτει εκτός κόμματος.
Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια της ημέρας, κατεβλήθησαν προσπάθειες προκειμένου να αλλάξει γνώμη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, και να καταψηφίσει το μνημόνιο 2.
ΑΞΙΖΕΙ: Χθες το μεσημέρι αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., οι Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης, έπιναν καφέ στο jk της πλατείας Κολωνακίου.

Εάν θέλετε να εκφράσετε τα παράπονα σας τα τηλέφωνα τους είναι τα εξής.

ΒΟΡΙΔΗΣ 6932273888

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 6936653000

ΠΛΕΥΡΗΣ 6972085605

Από το politikosafari

Στην στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ, δεν προσήλθε ο Μάκης Βορίδης πού σημαίνει ότι αποχώρησε οριστικά από το ΛΑΟΣ.
Ο Άδωνις πήγε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβάλει την παραίτηση του από Γραμματέας του ΛΑΟΣ και από Βουλευτής...

Σύνδεσμος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θυμήθηκες ρε ixnos. Για την ιστορία να αναφέρω ότι στους διαφωνούντες που έσυραν τον χοντρό στα δικαστήρια για το κομματικό πραξικόπημα προς χάριν του Βορίδη στην επάρατη διευρυμένη του άχρηστου ..Μπαμίχα στο ΑΜΑΛΙΑ, ήταν και ο Παπακωστόπουλος, ο Βασιακώστας με την γυναίκα του, και ένας εάν δεν κάνω λάθος ..Ηλιας

Παναγιώτης Αποστόλου είπε...

«Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απολέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό, τότε το πρόβλημα είναι δικό τους.»

Αγαπητό IXNOS εάν αυτό δήλωσε ο μεγάλος αρχηγός για τους Βορίδη και Γεωργιάδη, τότε γιατί με διέγραψε για αντικομματική συμπεριφορά για δηλώσεις μου στο kontra channel στην εκπομπή του Χίου, όταν και ισχυρίσθηκα πως οι κύριοι αυτοί εκφράζουν νεοταξικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές που καμία σχέση δεν έχουν σε ένα πατριωτικό κόμμα.
Έχεις εξήγηση;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλίας Λιανός

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες Παναγιώτη πως ήσουν βαρίδι στο σύστημα που υπηρετούν και οι τρεις τους; Τι δουλειά έχεις εσύ με τα σκατά!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΠΑΜΙΧΑΣ.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΡΙΟΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΔΕΛΦΟ. Ο ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΣΕ ΝΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ.
ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο βοριδης με τον Μπουμπουκο είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσουν τα υπουργεία για χατίρι του Καρατζαφερη . Θα ψηφίσουν ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Τον πουστη τον ΒΟΡΙΔΗ θα τον γαμησουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ Α ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΗΤΑΝ ΟΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΟΣΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω κοληταρακια παλι στην Ν.Δ. του Σαμαρά τον Μυλωνόπουλο με τον Βορίδη και θα αναστενάξουν τα μπουζουξίδικα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...