Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Την ψωλή μας και την υπογραφή μας δεν την βάζουμε ..παντού.


Όταν υπόγραφες όλες τις υποτελείς αποφάσεις του κυρίου Σόιμπλε δεν ήξερες ποιος είναι; Τώρα ρωτάς να μάθεις ποιος είναι; Το αφεντικό σου είναι , που μας το έκατσες στην… πλάτη εσύ και οι συν..τροφοι σου. Όσο για το να βάλουμε ..πλάτη, μάλλον εννοούσες κάτι ποιο… χαμηλά, αλλά ατύχησες γιατί την έχουμε βάλει ήδη , με τις…..πατριωτικές αποφάσεις που συνυπόγραψες.

«Δεν δέχομαι να λοιδορεί την πατρίδα μου ο κ. Σόιμπλε. Ποιος είναι ο κύριος Σόιμπλε;» διερωτήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά τη διάρκεια γεύματος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αντιδρώντας στις πιέσεις που ασκούν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι προς την Ελλάδα.
«Όλοι έχουμε χρέος να βάλουμε πλάτη για να περάσουμε την κρίση. Δεν δέχομαι να λοιδορείται η πατρίδα μου από τον Σόιμπλε, δεν το δέχομαι σαν Έλληνας. Ποιος είναι ο κύριος Σόιμπλε που μπορεί να λοιδορήσει την Ελλάδα; Ποιοι είναι οι Ολλανδοί; Ποιοι είναι οι Φιλανδοί; Εμείς πάντοτε είχαμε την υπερηφάνεια να υπερασπιστούμε όχι μόνο τη δικιά μας ελευθερία, όχι μονάχα τη δικιά μας πατρίδα, αλλά την ελευθερία της Ευρώπης.», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...