Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Ο ψεκασμένος ζήλεψε την δόξα του Ερντογαν, και θέλει να καταργήσει κόμμα εκλεγμένο από τον Λαό.

Πόσο ποιο ηλίθιος φασίστας μπορεί να είναι;  Τι ζητεί; Να παρεμβαίνει ο Άρειος πάγος και να εγκρίνει  η  να απορρίπτει πολιτικές θέσεις κομμάτων στην βουλή; Και εάν δεν του αρέσουν να τα καταργεί; Ποιες αποφάσεις ρε πανηλίθιε; Tα κόμματα για αυτό τον λόγο υπάρχουν, για να τις αμφισβητούν εντός των προβλεπόμενων δημοκρατικών διαδικασιών που είναι μέσα σε αυτά και η όποια βουλή. Όλα αυτά ρε πανίβλακα και Βασιλοχουντικό σκατό  από έναν που μόνο χρυσαυγίτης σαν και εσένα, δεν είναι .Μας βάλατε που μας βάλατε γερμανικές αλυσίδες .Σιγά μην καταργήσουμε και τις όποιες αντιδραστικές φωνές, συμφωνούμε δεν συμφωνούμε.  Σαν να μην φτάνουν οι αλογόμυγες που μας γεμίζει με τις μαλακίες του τύπου. …. «Στην ΕΒΟ στο Αίγιο, όταν τελειώσει το εμπάργκο με τη Ρωσία, θα έχουμε συμπαραγωγή των καλάσνικοφ, τα οποία θα είναι και πιστοποιημένα από το ΝΑΤΟ, καθώς θα παράγονται σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ», λες και απευθύνετε σε μάου-μάου,o δήθεν υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, πρότεινε τα πρακτικά της ομιλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά να σταλούν στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου προκειμένου να εξεταστεί εάν με τις θέσεις του το κόμμα της Χρυσής Αυγής, νομιμοποιείται να συμμετέχει σε εκλογές.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Χρήστος Παππάς εναντίον του Ισραήλ. 
«Αυτό που προτείνω κύριε πρόεδρε και νομίζω ότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να έχουμε και την σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων, τα πρακτικά της ομιλίας του εισηγητή της Χρυσής Αυγής, να πάνε στον πρόεδρο του Αρείου πάγου για να κρίνει την εφαρμογή της συμφωνίας της Ελλάδος στα πλαίσια του οργανισμού για την στήριξη της συνεργασίας στην Ευρώπη του ΟΑΣΕ, του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αλλά και παράλληλα να λαμβάνονται αυτά υπόψιν όταν νομιμοποιείται ένα κόμμα, παίρνοντας τέτοιες θέσεις δημόσιες να συμμετέχει σε εκλογές» σημείωσε και  εκτίμησε ότι σε αυτό μπορούν να συμφωνήσουν τα δημοκρατικά κόμματα.
«Διότι είναι δεκτή η κριτική από όλους, οι πολιτικές θέσεις, αλλά από εκεί και πέρα όταν έχουμε αναπαραγωγή ναζιστικών θεωριών οι οποίες έχουν καταδικαστεί με διεθνείς αποφάσεις που έχει συνυπογράψει σε διεθνείς συνθήκες, η χώρα μας, βάσει του άρθρου 28 παράγραφος 2 του συντάγματος υπερισχύουν του εσωτερικού δικαίου και πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν από τη δικαιοσύνη» πρόσθεσε.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ...,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...