Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Ωραία κυρά λένη για τους εργαζόμενους ,αλλά τα πακέτα τα έφαγαν οι μέτοχοι και οι «εργαζόμενοι»… υποβοηθούσαν .Και ο μαλάκας ο κοσμάκης θα τα πληρώσει.
Φανερά εκνευρισμένη με όσους χαίρονται και πανηγυρίζουν για τις δραματικές εξελίξεις στο Mega είναι η Έλενα Ακρίτα δεν δίστασε με ανάρτησή της στο facebook να τους στείλει στο διάολο και να τους χαρακτηρίσει σκατόψυχους.
Η Έλενα Ακρίτα μάλιστα γράφει πως το Mega που κλείνει είναι του απλού εργαζόμενου και όχι των μετόχων και των υψηλόμισθων.  
Η ανάρτηση της
Διαβάζουμε κάτι χαριτωμενιές για το Mega και το 'κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ'. Γελάσαμε πάλι βρε σε καλό να μας βγει. Ασχέτως που έχουμε μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες μερικοί εδώ μέσα. Δεν παθαίνουν τίποτα τραπεζίτες, μέτοχοι, υψηλόμισθοι και λοιποί συγγενείς.
Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού. Το Mega που κλείνει είναι της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή. Είναι του οδηγού, του θυρωρού, της Αναστασίας στη γραμματεία. Της Εύας, του Χάρη, του Τάσου, του Γιάννη, της Σοφίας.
Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας πάει στο διάολο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατόψυχους εδώ μέσα.
Όλα τα βοθροκάναλα θα κλείσουν για να φορτώσουν τα χρέη στο δημόσιο ,που είμαστε εμείς. Το καταλάβαμε από την στιγμή που δεν πήραν καμία μεγάλη αναμετάδοση της επόμενης τριετίας,  και της πήρε σκούπα η δημόσια τηλεόραση, πράγμα πρωτοφανές.1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η MEGA ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΕΛΟΣ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ! ΠΟΝΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...