Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Δεν πουλάμε… χαρίζουμε.Είναι λάθος και ψέμα συνειδητό να διαδίδεται, ότι αυτή η δοσίλογη κυβέρνηση Εφιαλτών και επίορκων, υπέγραψε μια συμφωνία ντροπής για 99 χρόνια προκειμένου να μη φαίνεται ο στρογγυλός αριθμός 100 ή πολύ περισσότερο να πλασάρεται όλο αυτό ως «συμφέρουσα εθνικά λύση»…  Η αλήθεια είναι πως υπέγραψαν να παραδώσουν τη χώρα για 99 χρόνια, διότι αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να...
την παραδώσουν για πάντα και οριστικά.  Διότι αυτή η συμφωνία ντροπής του κατοχικού υπερταμείου, λειτουργεί παράλληλα με το κατοχικό ΤΑΙΠΕΔ, και τα δύο μαζί με τον μνημονιακό – κατοχικόνόμο 3986 του 2011 περί «δικαιώματος επιφανείας», πράγμα που σημαίνει απλά και…   με βάση το Κατοχικό πλέον δίκαιο, πως ότι εκχωρείται για πάνω από 80 χρόνια… εκχωρείται για πάντα και οριστικά.  Γι αυτό και οι 153 (και όχι μόνον) εφιάλτες και τα κόμματα που τους εξέθρεψαν, δεν είναι πλέον πολιτικοί μας αντίπαλοι αλλά επίορκοι, εφιάλτες και επικίνδυνη πέμπτη φάλαγγα στο μαλακό υπογάστριο της Ελλάδας.  Ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται… Ως τέτοιοι πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.  Η βρώμικη νύχτα της εσχάτης προδοσίας, προετοιμάστηκε επιμελώς και σε χρόνο ανύποπτο, πολύ νωρίτερα από τον τρισάθλιο ΓΑΠ με τη σύμφωνη γνώμη και της Νέας Δημοκρατίας.


Η αρχική διάρκεια  του δικαιώματος της επιφανείας δεν μπορούσε να ξεπεράσει τα 50 έτη, ενώ προβλεπόταν δυνατότητα παράτασής της έως τα 80 έτη υπό την προϋπόθεση όμως ότι είχε παρέλθει η αρχική διάρκεια. Η «αξιοποίηση» της δημόσιας γης αφορά ως επί το πλείστον μακροπρόθεσμες επενδύσεις από μηδενική βάση (greenfield investments) για την απόδοση των οποίων δεν επαρκούν τα 50 έτη. Έτσι, το Σιριζαίϊκο Δημόσιο αντιμετώπιζε τον κίνδυνο επενδυτικής αδιαφορίας, λήψης μειωμένων οικονομικών προσφορών ή εμπλοκής του σε άσκοπες διαπραγματεύσεις που πιθανώς θα επιδείνωναν τη θέση του έναντι των ενδιαφερομένων δήθεν επενδυτών-τοκογλύφων . Έτσι με τις πρόσφατες τροποποιήσεις, απλοποιείται το πλαίσιο της διάρκειας και παρέχεται πλέον η δυνατότητα να συσταθεί το δικαίωμα από την αρχή μέχρι τα 99 έτη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...