Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Όπου βρίσκετε τα καθάρματα, να τα λυντσάρετε.





Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλλιθέα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙZA, με τη συμμετοχή του καταγέλαστου υπουργού παραΠαιδείας, Νίκου Φίλη.
Λίγο μετά τις 19.00, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στα χέρια με εκπαιδευτικούς από την Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το σημείο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της κυβέρνησης και για τις αποφάσεις της στον χώρο της Παιδείας.
Μέχρι και αυτή την ώρα το κλίμα στην περιοχή παραμένει τεταμένο.

Επίσης τον δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην «Λoυίζα») στο Βύρωνα, όπου ...ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στις 7 ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, κατέλαβε σήμερα ομάδα αντιεξουσιαστών.

Κατά συνέπεια, η προγραμματισμένη εκδήλωση ακυρώθηκε.

Σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, οι αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του και δηλώνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά.



Βολευτές και του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αποδοκιμάστηκαν από εξαγριωμένους κατοίκους της Καρπάθου την ώρα που κατέθεταν στεφάνι στο μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη, αποκαλώντας τους «ψεύτες» και «κλέφτες». Χρειάστηκε η παρέμβαση του αδελφού του αδικοχαμένου αεροπόρου μας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...