Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Μάθετε πώς να κλέβετε «νόμιμα» το γερμανόδουλο κράτος.Έτσι ξεπλένουν το μαύρο χρήμα. Καθίστε στον καναπέ σας και απολαύστε …μάθημα.
ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ + ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ + ΠΩΛΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ + ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ FUNDS + ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥ + ΠΕΙΡΑΤΕΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ + ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ + ΚΑΖΙΝΟ + ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ + ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΩΝ, ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!! 
Πώς και ποιοι ξεπλένουν το βρώμικο χρήμα από εγκληματικές δραστηριότητες, μέσω εφοπλιστικών εταιρειών και άλλων μεθόδων που δήθεν δεν γνωρίζουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι αρμόδιοι του υπουργείου Οικονομικών !!!
Σπάει η ομερτά των κυκλωμάτων που «καθαρίζουν» δισεκατομμύρια από εμπόριο όπλων, καυσίμων, ναρκωτικών, λευκής σαρκός, λαθρεμπόριο καπνού και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων. Αυτοί που μιλούν για όλα αυτά τα θέματα δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα, ενώ αντίθετα όσοι γνωρίζουν πώς λειτουργεί αυτή η «βιομηχανία» κρατούν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά. Παρόλα αυτά καταφέραμε και διεισδύσαμε στο «κύκλωμα» και μιλήσαμε με τους «ανθρώπους - κλειδιά» που κάνουν ως μεσάζοντες αυτές ακριβώς τις δουλειές και αυτά τα deals για λογαριασμό τρίτων.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ααααα
http://www.makeleio.gr/?p=621156

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...