Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Τι είπε αυτή η πολιτική τσούλα.-Δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες.Στο δε μπουρδέλο, ο Μπουμπούκος το έριξε και στο… «σεξ».

ΑΥΤΟ το ΒΙΝΤΕΟ με τον Άδωνι πρέπει να το ΔΕΙΣ! «Με τα δύο χέρια αδερφέ! Μη σταματάς…» - «Με τα δυο χέρια ψήφισε τα! Και 25% ΦΠΑ! Και 26%! Μη σταματάς! Μη σταματάς αδερφέ!»:

Οι καβγάδες, οι βρισιές, οι φωνές και οι τραμπουκισμοί κυριάρχησαν στη συζήτηση στην Επιτροπή του μπουρδέλου που συζητούσε το πολυνομοσχέδιο με τα φορολογικά και τον κόφτη. Παρ' ολίγον οι βολευτές να πιαστούν στα χέρια και αν δεν έγινε αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην ψυχραιμία δύο-τριών βουλευτών που κατάλαβαν ότι βρίσκονται στο Κοινοβούλιο και ότι οι τραμπουκισμοί θα πρέπει να απομονωθούν. Επί ώρες οι λέξεις και οι φράσεις που ακούγονταν ήταν «κάτσε κάτω, ρε», «καραγκιόζη» ή «καραγκιόζηδες», «τραμπούκοι», «πώς μου μιλάς εμένα έτσι, ρε», «δεν είναι καφενές εδώ μέσα, ρε», «βλάκες με περικεφαλαία», «βλάκες» (σκέτο), «θα σηκωθώ και θα σε πλακώσω, ρε... ομορφόπαιδο, εδώ και τώρα» «Τι λες, ρε ξεφτίλα, που μας έλεγες ότι θα παραιτηθείς κιόλας. Τα ξεπουλάς όλα και θα το πιείτε το πικρό ποτήρι», «Τι είσαι εσύ; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ο Τζον Γουέιν». και πολλά άλλα «κοσμητικά» επίθετα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...