Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Βαγενά : O Τσίπρας μας έβαλε σε νέα Τουρκοκρατία για 99 χρόνια.."Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές." δήλωσε σήμερα η Άννα Βαγενά στο ραδιόφωνο της Ζακύνθου stigmafm.gr. Η κα Βαγενά πρόσθεσε πως "Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες. Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος." Σε ερώτηση για την απουσία της από την πρώτη ανάγνωση του καταλόγου κατά τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είπε: "Έχω μια ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, κατά συνέπεια δεν ισχύουν τα όσα σας είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ότι με πήρε ο Πρωθυπουργός από το χέρι και προσπαθούσε να με πείσει να υπερψηφίσω το πολυνομοσχέδιο." "Από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης" πρόσθεσε.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάος στη Γαλλία: Μετά τα διυλιστήρια, απεργίες σε λιμάνια – αεροδρόμια – πυρηνικούς σταθμούς .
Στο Βέλγιο διαδηλώσεις κατά του εργασιακού νόμου επίσης. Στην Πορτογαλία τη Δευτέρα τεράστια διαδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Στην Ελλάδα, θα αντέξουμε τα 99 χρόνια της Αποκρατικοποίησης όπως άντεξαν οι πρόγονοί μας τα 400 χρόνια Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
"Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές", που είπε και η καλλιτέχνης, οπότε δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους δρόμους...

Ανώνυμος είπε...

Το πιάσαμε το μήνυμα, είναι απελευθερωτικός αγώνας. Πάντως να ξέρετε: οι Γάλλοι διαδηλώνουν με σύνθημα "εμείς δεν είμαστε Έλληνες".
Ζήστε τώρα με πίπες "οι κότες τον τρώνε σαν έλληνες"...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...