Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Απίστευτες εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.Μεγάλη ταλαιπωρία που συνοδεύτηκε από μεγάλη αναμονή, κατά τη διάρκεια ελέγχου της βίζας τους, έζησαν χθες εκατοντάδες Ρώσοι τουρίστες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, καταγγέλλοντας μετά από αυτό ότι δε θα ξαναέρθουν στην Κρήτη. Η κατάσταση που επικρατούσε χθες στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου περιγράφεται με δύο μόνο λέξεις: «Απίστευτο αλαλούμ!».
Πρόκειται για ένα πρόβλημα που δυστυχώς διαιωνίζεται, την ώρα που ο κίνδυνος να χαθεί φέτος ο ρωσικός τουρισμός - που από πολλούς θεωρείται «καλό χαρτί» - είναι πιο ορατός από ποτέ, και ενώ χρόνια τώρα οι τουριστικοί πράκτορες, φορείς και ξενοδόχοι φωνάζουν και ξαναφωνάζουν ότι κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τις βίζες και τη γραφειοκρατία που απαιτεί η έκδοση αλλά και οι έλεγχός τους στις πύλες εισόδου και εξόδου, έχοντας ως συνέπεια να κινδυνεύουμε να χαθεί μια μεγάλη τουριστική αγορά.
Χθες λοιπόν, οι Ρώσοι που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο περίμεναν πάνω από 3 ώρες στις ουρές, με αποτέλεσμα πολλοί να χάσουν το μεταφορικό μέσο που τους περίμενε για να τους πάει στο ξενοδοχείο. Οι εικόνες ντροπής, όμως, επεκτάθηκαν και στο εξωτερικό του αεροδρομίου, εκεί όπου δεκάδες τουριστικά λεωφορεία, λόγω της κωλυσιεργίας των ελέγχων, δημιουργούσαν σκηνικό κυκλοφοριακού κομφούζιο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αγανάκτηση και ταλαιπωρία. Εικόνες ντροπιαστικές, με τους αγανακτισμένους Ρώσους να καταγγέλλουν την απίστευτη ταλαιπωρία στους ελέγχους για τη βίζα τους.
Εκατοντάδες Ρώσοι, που έφτασαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με τις πρώτες πρωινές πτήσεις, κατάφεραν να εξέλθουν από τον έλεγχο βίζας το μεσημέρι στις 12 η ώρα. Και αυτό γιατί τρεις μόλις υπάλληλοι προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν τους Ρώσους επισκέπτες, με τον κάθε έλεγχο να γίνεται με υπερβολικά αργούς ρυθμούς. Και το χειρότερο όλων ήταν ότι υπήρξαν και πολλοί Ρώσοι που ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι οι πράκτορες που τους περίμεναν είχαν αποχωρήσει, και εκείνοι θα έπρεπε πλέον να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις για να φτάσουν στο ξενοδοχείο τους.
Οι εικόνες ντροπής επεκτάθηκαν, όμως, και εκτός του αεροδρομίου, αφού ανάλογη αναμονή, λόγω της κωλυσιεργίας των ελέγχων, δέχτηκαν και οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων. Απίστευτο αλαλούμ και με το κυκλοφοριακό κομφούζιο εντός του αεροδρομίου, αλλά και τεράστιες ουρές στους κεντρικούς δρόμους, με τα ρεύματα κυκλοφορίας να μετατρέπονται σε θέσεις στάθμευσης των λεωφορείων και τους οδηγούς, από την πλευρά τους, να κάνουν και αυτοί λόγο για οδυνηρή κατάσταση τόσο για τους ίδιους, όπως είπαν, όσο και για τους επισκέπτες. Σύμφωνα με τους ίδιους, η κατάσταση αυτή χρήζει άμεσης αντιμετώπισης τώρα που είναι νωρίς, καθώς η επισκεψιμότητα το επόμενο διάστημα θα αυξηθεί ραγδαία.
Κατά τα λοιπά η ΚΟΥΝΤΟΥΡΆ …λιάζετε και το μουνί της χτενίζεται για να αυξήσει τον τουρισμό στην χώρα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΡΩΣΣΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ . ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΗ Η ΚΡΗΤΗ ΑΝ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .......

Ανώνυμος είπε...

romiazirou.blogspot.gr/2016/04/top-10-photoshop.html
stavretta.blogspot.gr/2015/06/blog-post_9.html
paspartoy.blogspot.gr/2016/05/blog-post_888.html
ο σκ@τουλοπανουλοσανελοσφυριζοκλανουληs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...