Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Βρέθηκε σώος ο Άλαν Πουλίδο




Όπως μετέδωσε πρώτο το τοπικό Μέσο hoytamaulipas, τέλος καλό, όλα καλά για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής στην πατρίδα του στο Μεξικό.
Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε και από τις επίσημες πηγές της περιοχής, ο Άλαν Πουλίδο έπειτα από επιχείρηση που έγινε στα Νότια της πόλης που έγινε η απαγωγή βρέθηκε ζωντανός μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (τοπική ώρα).
Έτσι η περιπέτεια του Μεξικανού φορ του Ολυμπιακού έχει αίσιο τέλος, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των Αρχών μαζί του πιάστηκε τραυματισμένος και ένας από τους απαγωγείς του.
Αυτή την ώρα ο Άλαν Πουλίδο μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρεται να είναι ελαφρά τραυματισμένος.
Την είδηση για την απελευθέρωση του Πουλίδο επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπός του, Φελίπε Αγιάλα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πουλίδο απελευθερώθηκε, είναι καλά». 
Παράλληλα και ο Ολυμπιακός έσπευσε να επιβεβαιώσει την πληροφορία:  «Όλα καλά! Ο εφιάλτης τελείωσε για τον Άλαν! Είναι με τους δικούς του και είναι ασφαλής», ενημερώνουν οι ερυθρόλευκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...