Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Φίλης: Παρά φύσιν η διδασκαλία Αρχαίων (video)

Ας μην μπορεί να δει ούτε το π…. του, εκεί ο νους του συνέχεια .Στο ..παρά φύσιν. Ίσως είναι λόγω του πατσά, που κουβαλά.

Δείτε μετά το 2ο λεπτό.

Η πιο πλούσια γλώσσα του κόσμου, στην οποία βασίστηκαν οι γλώσσες πολλών λαών δέχεται επιθέσεις από τους ίδιους τους Έλληνες. Από τον ίδιο τον υπουργό Παιδείας.
Ο  Φίλης, μετά τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν περί «εθνοκάθαρσης» για τη γενοκτονία των Ποντίων και άλλα τέτοια ανιστόρητα που λέει κατά καιρούς, αυτή τη φορά είπε την «κοτσάνα» του για την διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών αλλά και των νέων ελληνικών. Ο προκλητικός υπουργός Παιδείας προτείνει την κατάργηση στα ελληνικά σχολεία των Αρχαίων ελληνικών από την Α’ Γυμνασίου, αμφισβητώντας τη σημαντικότητα του μαθήματος.
Αλήθεια, ο Φίλης δεν γνωρίζει ότι για να μάθεις σωστά ελληνικά πρέπει να μάθεις γραμματική; Δεν γνωρίζει ο Φίλης ότι η γραμματική συνεπάγεται γνώση των αρχαίων γιατί από εκεί πηγάζουν τα πάντα;
Αν ο Φίλης δεν το γνωρίζει καλό θα είναι να ρωτήσει και να μάθει και να μην λέει «αρλούμπες».Παρεμπιπτόντως αφού θέλεις να καταργήσεις  την προσφώνηση …. Βασιλόπουλο … Μαρινόπουλο  επιτρέπετε;

Α να χαθείς παλιοξευτίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...