Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Από 100.000 και πάνω δεν υπάρχει …ούτε κόμμα… ούτε χρώμα.



Τις υπόγειες  διαδρομές  χρηματισμού  του ραδιοφωνικού σταθμού <Κόκκινο>  κομματικού οργάνου  του ΣΥΡΙΖΑ  απ'ο τον όμιλο  των εταιρειών  < Καρφούρ  Μαρινόπουλος >  αποκαλύπτει ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ  και οι οποίες προκύπτουν από επιστολή προς την Πολιτική Γραμματεία  του κόμματος  που υπογράφει ο γνωστός δικηγόρος πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ  κ.  Ιωνάθαν  Κωνσταντίνου .
Στην επιστολή του κ. Κωνσταντίνου που φέρει ημερομηνία  16 Ιουνίου  2014  αναφέρεται μεταξύ άλλων  ότι  το Κόκκινο έλαβε ποσό άνω των 100.000  ευρώ   σαν <χορηγία> για να μην κλείσει αλλά στην ουσία  για να  αποσυρθούν  οι καταγγελτικές ερωτήσεις  βουλευτών του κόμματος  αναφορικά  με τις παράνομες  εκβιαστικές  πρακτικές  του πολυεθνικού ομίλου  σε βάρος αγροτών και καταναλωτών .
Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση και ομάδα βουλευτών  όπως ο  Νίκος Χουντής στην Ευρωβουλή  και οι βουλευτές Γιάννης  Σταθάς, Ολγα  Γεροβασίλη, Γιάννης Στρατούλης  και Δημήτρης Κοδέλλας ,  όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνου , προχώρησαν σε κατάθεση ερωτήσεων  στη Βουλή  για τις εκβιαστικές πρακτικές  της εταιρείας αυτής .
Μάλιστα ο κ. Κωνστντίνου  αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες που είχε  ο σύντροφος  Γιώργος  Σταθάκης  βουλευτής τότε και σήμερα υπουργός ,  προσπάθησε να  αποσύρει ερώτηση του βουλευτή Βοιωτίας  του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννη Σταθά ενώ το ίδιο έκανε και μέλος  της Πολιτικής Γραμματείας  προς τον ίδιο βουλευτή  για να μην ενοχληθεί  ο <επιχειρηματίας> δηλαδή ο Μαρινόπουλος .
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες  αναφέρεται ότι  το Κόκκινο έλαβε και δεύτερη  <χορηγία>  ύψους τη φορά αυτή 114.000  ευρώ από τον  ίδιο όμιλο .
Σε άλλο σημείο της επιστολής του ο κ. Κωνσταντίνου  διερωτάται τί απάντηση πρέπει να δώσει  στους αγρότες που εκπροσωπεί  όταν το ίδιο του το κόμμα  δέχεται  χρήματα ώς <δωράκια>  από αυτόν που έχει εξαπατήσει  χιλιάδες αγρότες και τους έχει οδηγήσει στη  φτωχοποίηση  και τα χωράφια τους  σε αλλεπάλληλους  πλειστηριασμούς .
Με άλλα λόγια  όπως προκύπτει από την επιστολή του κ. Κωνσταντίνου ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και  τώρα βρίσκεται στην ΛΑΕ  ο όμιλος Μαρινόπουλου  πλήρωνε το Κόκκινο για να μην ενοχλείται από κανένα . Βέβαια όλα αυτά λάμβαναν χώρα από το 2014  ενώ  στην επιστολή ο κ. Κωνσταντίνου  θεωρεί ότι αυτός που  εισηγήθηκε  το να δεχτεί   είτε το κόμμα είτε  ο Ρ/Φ  Κόκκινο  αυτά τα χρήματα  πιάστηκε  <κορόιδο>  μια που τα χρήματα που προσφέρθηκαν σε δικηγόρους για να <πουλήσουν> τους πελάτες τους  ήταν πολύ περισσότερα  από αυτά που έλαβε το κόμμα μας  από τον Μαρινόπουλο  μέσω φίλων  του δημοσιογράφων .
Δηλαδή με άλλα λόγια τα χρήματα που είτε έλαβε το Κόκκινο   είτε  ο ΣΥΡΙΖΑ από την εταιρεία Μαρινόπουλος  έφτασαν στον προορισμό τους μέσω δημοσιογράφων . 

Ολόκληρο το θέμα και οι επιστολές εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...