Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ο Βύρων Πολύδωρας είναι ο εκλεκτός του Τσίπρα για τη θέση του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης,



Με Πάκη στην προεδρία και Πολύδωρα στο ΕΣΡ ο πρωθυπουργός δεν έχει να φοβάται τίποτα για την υστεροφημία του. Συγκρινόμενος μαζί τους Θα φαντάζει πάντα σαν ένας φάρος ευφυΐας, θάρρους και αποτελεσματικότητας.

Δεν είναι πια αστείο, ο ΣΥΡΙΖΑ ξύνει τον πάτο της απόλυτης ξευτίλας.

Προτείνει  για πρόεδρο του Ε.Σ.Ρ την σημαία της λάιτ ακροδεξιάς .

Την ελπίδα η επικείμενη νέα Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής να οδηγήσει σε νέο ΕΣΡ εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με δήλωσή του.
Ο Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε ότι θα προτείνει ως πρόεδρο του ΕΣΡ τον κ. Βύρωνα Πολύδωρα και για αντιπρόεδρο τον κ. Ροδόλφο Μορώνη και πως την πρότασή του αυτή γνωστοποίησε σήμερα στα κόμματα προκειμένου να μην υπάρξουν αιφνιδιασμοί ενόψει της Διάσκεψης που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας.
«Αμέσως μετά την απόφαση του ΣτΕ- άλλωστε αυτό είχε ζητηθεί και από όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην προηγούμενη διάσκεψη των Προέδρων- εργάζομαι για να εξευρεθεί ευρείας αποδοχής συναινετική λύση που να εγκριθεί στην 5η έστω, διάσκεψη των Προέδρων τη Δευτέρα το απόγευμα», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής :

 
Που ξέθαψαν αυτό το καραμανλικό «ορφανό»; Την τελευταία φορά που τον θυμόμαστε ήταν στις περασμένες ευρωεκλογές που είχε φτιάξει μαζί με τον Ψωμιάδη και τον Νικολόπουλος έναν πολιτικό σχηματισμό -«Ένωση για την πατρίδα και το λαό», τον έλεγαν - και ο οποίος στις εκλογές … πήγε «αδιάβαστος», πήρε 1% περίπου, οπότε έγινε στάχτη και μπούρμπερη.

Κρίμα δηλαδή που ένα «ένα γρέζι ατσαλένιο που χαλάει το ρουλεμάν της αιώνιας διαπλοκής, των τζακιών, της οικογενειοκρατίας», όπως έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του ο Πολύδωρας έμεινε στα αζήτητα της πολιτικής ζωής περιοριζόμενος σε κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση, όπως αυτή στην οποία συναντάει, το «τηλεοπτικό του ταίρι» τον….Μπογδάνο.
 Ο ογκόλιθος της πολιτικής σκέψης είναι αυτός που  κάνει βαθυστόχαστες διαπιστώσεις για «στρατηγούς ανέμους» που καθορίζουν το μέγεθος καταστροφών από πυρκαγιές ή ότι «οι Πακιστανοί επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ να απαγάγει ο ένας τον άλλον», όταν θέλει να δικαιολογήσει τους βασανισμούς στο Α.Τ, Ομονοίας, αλλά διακρίνει και «επαγγελματισμό των αστυνομικών» όπως έκανε στην γνωστή υπόθεση της ζαρντινιέρας.
Ο τιτανοτεράστιος διανοούμενος Βύρωνας Πολύδωρας, είναι αυτός που σαν στέλεχος κάποτε της Ν.Δ είχε εκτιμήσει ότι στην ναυαγισμένη «πανστρατιά» που είχε κηρύξει ο τότε αρχηγός του, Σαμαράς, για την δημιουργία μιας «μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης» χωρούν όλοι.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...