Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Μόνο τόσοι είναι…. «Έλληνες»;



O "Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων", πραγματοποίησε ακτιβιστικές παρεμβάσεις διαμαρτυρίας για την ΑΦΑΙΡΕΣΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ από την Ελληνική Σημαία, στα προϊόντα του LIDL. Αρχικά, από νωρίς το απόγευμα, αποκλείσαμε αιφνιδιαστικά και συμβολικά τις εισόδους εξόδουςτης κεντρικής αποθήκης του LIDL (των φορτηγών, με τα οποία μεταφέρονται τα προϊόντα αυτά), ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την προσβολή του Εθνικού μας Συμβόλου από την γερμανική εταιρεία! Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης επιδόθηκε έγγραφη διαμαρτυρία στον εκπρόσωπο της εταιρίας. Λίγη ώρα αργότερα, μέλη του Ιερού Λόχου 2012, της Αλκίμου Νεολαίας του και ανεξάρτητων Εθνικιστών, πραγματοποίησαν ενημερωτική παρέμβαση έξω από το LIDL Διαβατών (Θεσσαλονίκης), ενημερώνοντας σχετικά και τους καταναλωτές. το φυλλάδιο που μοιράστηκε έξω από τα LIDL.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αποδεχθούμε τετελεσμένα. ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ στις προκλήσεις τους. Αρκετά χρήματα έβγαλαν στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να μάθουν πως είναι η Ελληνική μας σημαία.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ μας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες σε συνεχόμενο οικονομικό αποκλεισμό (μποϋκοτάζ στα προϊόντα της εταιρίας LIDL), μέχρι να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να προσβάλουν τα εθνικά μας σύμβολα και να συμπεριφέρονται με αποικιοκρατικό τρόπο απέναντι στους Έλληνες..

Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...