Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Τσελέντης: Κάπου ..κάποτε… θα γίνει σεισμός. «Η Ελλάδα είναι μια χώρα σεισμογενής. Μπορεί μέσα σε έξι μήνες ή ένα χρόνο να γίνει μια μεγάλη σεισμική δόνηση στη χώρα μας. Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι» τόνισε ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τον σεισμό που σημειώθηκε χθες στην Ιταλία.
Σχετικά με το αν ο σεισμός στην Ιταλία επηρεάζει την Ελλάδα, ο κ. Τσελέντης απάντησε κατηγορηματικά λέγοντας ότι: «Δεν έχει καμία απολύτως σχέση» ενώ υπογράμμισε ότι  «Η Ελλάδα είναι μια χώρα σεισμογενής, υπάρχουν δύο περιοχές οι οποίες είναι εν δυνάμει εστίες σεισμικών δονήσεων και δυστυχώς δεν έχουμε αντισεισμική παιδεία». Συμπλήρωσε, δε, πως η Πολιτεία είναι ενημερωμένη για τις δύο περιοχές της χώρας που οι σεισμολόγοι «βλέπουν» ένα μεγάλο σεισμό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο διαστημικός ηλεκτρισμός ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ διεγείρει το μάγμα, και έκανε ΗΠΑ-Ιαπωνία να ιδρύσουν υπηρεσίες πρόγνωσης με βάση αυτό: www.Geocosmo.org - www.Earthquakenet.com
UNISDR-Professor Ouzounov space quake-forecast https://www.youtube.com/watch?v=X1NmaA7TISY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...