Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Τέτοια Γερμανοδουλεία δεν έχει ματαξαναγίνει.



Σύμφωνα με το Ifo, το πλεόνασμα του γερμανικού εμπορικού ισοζυγίου για το 2016 θα φθάσει στα 319 δις δολάρια, το αντίστοιχο κινέζικο θα φθάσει στα 260 δις δολάρια , μειωμένο κατά 70 δις δολάρια σε σχέση με το 2015 λόγω μείωσης εξαγωγών... Στην τρίτη θέση η Ιαπωνία με πλεονασματικό εμπορικό ισοζύγιο 170 δις δολάρια. Τέτοιες πρωτιές η Γερμανία ούτε καν τις ονειρεύονταν στην προ ευρώ εποχή, όταν μάλιστα ήταν ελλειμματική έναντι των περισσοτέρων χωρών της Ευρώπης. Το εμπορικό της πλεόνασμα (αφού έκρυψε ότι μπόρεσε), αγγίζει το 9% του ΑΕΠ της, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αποφάσεις της ΕΕ. Ουδείς μιλάει. Το δίκαιο του ισχυρότερου...
Την ίδια ώρα οι Γερμανόδουλοι δολοφόνοι των Ελλήνων, πηγαινοέρχονται σε συναντήσεις  κόβοντας και ράβοντας την εξουσία που νέμονται στα μέτρα των ενδοκυβερνητικών και εσωκομματικών τους ισορροπιών. Αύριο τα αιματοβαμμένα χέρια τους, θα σηκωθούν και πάλι για να υπερψηφίσουν το δικαίωμα της κατοχικής διοίκησης να προβαίνει απροειδοποίητα σε προληπτικές κατασχέσεις  στους λογαριασμούς των πολιτών, ακόμη και για οφειλές που εξυπηρετούνται κανονικά, αντιμετωπίζοντας έτσι τους πολίτες αυτή της χώρας προκαταβολικά ως πιθανούς μπαταχτσήδες. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όταν βεβαιώνεται μια οφειλή, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του οφειλέτη θα κατάσχονται προκαταβολικά υπό το φόβο της πιθανότητας να μην εισπράξει το κατοχικό κράτος τα οφειλόμενα.
Με άλλα λόγια, στο στόχαστρο της κατοχικής διοίκησης, δεν μπαίνουν μονάχα οι κόκκινες οφειλές, αλλά ΟΛΕΣ οι οφειλές, ΟΛΟΙ οι πολίτες, και ολόκληρη η χώρα μετατρέπεται σε ένα απέραντο κολαστήριο τύπου Νταχάου .

Αυτό απαίτησαν οι δήθεν «θεσμοί»… Αυτό επέβαλαν οι πολύτιμοι φίλοι μας, οι εταίροι και δανειστές μας… Αυτό δεσμεύονται κατά παράβαση κάθε νομιμότητας και στοιχειώδους δεοντολογίας, να υπερψηφίσουν τα προσκυνημένα ανδρείκελα που συνεχίζουν να νέμονται την πολιτική εξουσία καπηλευόμενοι την ανοχή και την υπομονή των ανθρώπων. Αυτή η εξέλιξη είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της προειδοποίησης την οποία έχουμε διατυπώσει με πολύ ξεκάθαρο τρόπο, όταν λέγαμε πως ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να γλυτώσει από τη μέγγενη της κατοχής, αν δεν τσακίσουμε όσο είναι καιρός τα ανδρείκελα που την υπηρετούν, και αν δεν ανατρέψουμε εκ θεμελίων το κατοχικό δίκαιο που επέβαλαν στη χώρα. Από αυτό τον πόλεμο της γενικευμένης εξόντωσης ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να εξαιρεθεί, είτε είναι εργαζόμενος είτε είναι άνεργος, είτε διαθέτει την όποια αποταμίευση είτε δε την διαθέτει.
Η ανελέητη Γερμανική  κατοχή έχει στοχοποιήσει τη χώρα και το λαό της, και σκοπεύει να ισοπεδώσει τα πάντα χωρίς εξαίρεση, αν δεν βρει απέναντί της την κοινωνία όρθια και αποφασισμένη να της κόψει το δρόμο. Αυτή η εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει πως οι αποκαλούμενοι εταίροι και δανειστές, δεν είναι άλλο παρά μια συμμορία εκβιαστών και φονιάδων, που χρησιμοποιεί τα ανδρείκελα που την προσκύνησαν, για να καταστρέψει τη χώρα και να εξοντώσει τον Ελληνικό λαό.
Η μόνη λύση για να πάρει και πάλι ο λαός στα χέρια του τον έλεγχο της χώρας. Τίποτε άλλο δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία για την καταστροφή, για τη γενικευμένη δυστυχία και εν τέλει για τον δρομολογούμενο εδαφικό διαμελισμό. Κανείς πλέον δεν μπορεί να είναι αμέτοχος. Η ώρα των αποφάσεων έχει φτάσει και θα πρέπει ακόμη και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Προσπαθούν να αλλοτριώσουν την χώρα με την είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών.  Κανένας δεν είναι αντίθετος στο να προσφερθεί βοήθεια σε πραγματικούς πρόσφυγες . Το πρόβλημα είναι ότι το καράβι δεν χωράει άλλους και βυθίζεται. Εφεξής ισχύει “Ο σώζων εαυτόν σωθήτω”.
Η Ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να απορροφήσει άλλους αλλά και το Σύνταγμα δεν το επιτρέπει, κάτι που δεν έχει «προσέξει» κανένας συνταγματολόγος. Η κατεστραμμένη Ελληνική οικονομία δεν αντέχει άλλους “ανένταχτους” της οικουμένης που προωθούνται με στόχο να αλλάξει η γεωγραφία της Μεσογείου.
Η “λύση” της ΝΔ για το λαθρομεταναστευτικό, του επίσημου ΧΘΕΣ που απέτυχε, με κορυφαίο αποτυχόντα τον “σιωπηρό” Κωνσταντίνο Καραμανλή, “η Ελλάδα να κρατάει μόνο τους πρόσφυγες που εισέρχονται στη χώρα και τους μετανάστες να τους επιστρέφει ‘κάπου’ μετά από έλεγχο” είναι εξωπραγματική, αφού αυτό λέει ότι κάνει και το ΣΥΡΙΖΑ και το αποτέλεσμα είναι μηδέν. Σας κοροϊδεύουν.
Είναι γνωστή και δοκιμασμένη η ανικανότητα της ΝΔ. Δεν αντιλαμβανόμαστε, γιατί πρέπει κανείς να ξαναψηφίσει το ΧΘΕΣ με ένα Καραμανλή και ένα Σημίτη που πρέπει να περάσουν από εξεταστική επιτροπή και να καθίσουν στο σκαμνί για τις συνέπειες που έχουν οι Έλληνες με τις προδοτικές πράξεις τους.  Επί ΣΥΡΙΖΑ ο “εκβιασμός” προσώπων και καταστάσεων για να σιωπούν έχει περάσει σε άλλο επίπεδο την πολιτική ζωή της χώρας. Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί και αυτό δεν γίνεται τυχαία.
Εφόσον κανένα από τα δύο κόμματα δεν συνειδητοποιεί την κατάσταση από το λαθρομεταναστευτικό και το που οδηγούνται τα πράγματα, δεδομένου ότι όπως λένε η Γερμανία δεν φταίει που η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορά της, και δεδομένου ότι η υπόλοιπη αντιπολίτευση σιωπά, τότε εύκολα καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι υπάρχει προδοσία. Ένας σπινθήρας αρκεί για να γίνει η αποικία της βορειοανατολικής Μεσογείου κόλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...