Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτο ??




Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, επιστήμονες μετακίνησαν την μαρμάρινη πλάκα του Πανάγιου Τάφου, αποκαλύπτοντας, σε κλίμα δέους και ιερής κατάνυξης, την επιφάνεια στην οποία πιστεύεται ότι τοποθετήθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη σταύρωση.

Το εσωτερικό του Πανάγιου Τάφου, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε φάση συντήρησης και αποκατάστασης από μια διεπιστημονική ομάδα ερευνητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, υπό την καθοδήγηση της Καθηγήτριας του ΕΜΠ, Αντωνίας Μοροπούλου.

Οι εργασίες αποκατάστασης προσφέρουν την πρωτοφανή ευκαιρία στους ερευνητές να μελετήσουν την επιφάνεια που θεωρείται η ιερότερη του Χριστιανισμού. Μια ανάλυση του αρχικού πετρώματος μπορεί να τους επιτρέψει να κατανοήσουν καλύτερα, όχι μόνο την αρχική μορφή του νεκρικού θαλάμου, αλλά και πώς ενδεχομένως εντοπίστηκε από την Αγία Ελένη, το 326 μ.Χ.


«Βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο της αποκατάστασης του Τάφου», δήλωσε η κα. Μοροπούλου. «Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε για την καταγραφή του μοναδικού αυτού μνημείου θα επιτρέψει στον κόσμο να μελετήσει τα ευρήματά μας, σαν να στέκονταν οι ίδιοι μπροστά στον τάφο του Χριστού», δήλωσε στο National Geographic.

 

Στην αρχή όταν διαβάσαμε το όνομα είπαμε δεν μπορεί συνωνυμία θα είναι.  Έλα όμως που... πέσαμε έξω.

Ποια συμμετέχει στην αποκατάσταση του παναγίου τάφου του μεγαλυτέρου μνημείου  της ορθοδοξίας ; Διαβάστε όλα τα παρακάτω λίνκ και βγάλτε συμπέρασμα.

 

Θυμήθηκαν ακόμα και τον… Κοσκωτά –

Η Τώνια Μοροπούλου ανέλαβε σκηνοθέτης στο παιχνίδι διαπλοκής ...

 

Η ΠΑΣΚ και τα υποψήφια λαμόγια στο ΤΕΕ...


ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΙ:

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημεία των καιρών . ο αντίχριστος στον τάφο του Ιησού.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί ρε Ixnos . Κάποιο λάθος θα έγινε. Προσωπικά πέφτω από τα σύννεφα από αυτά που διάβασα στα λίνκ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοσκωτας τώρα δικαιώνεται.

Ανώνυμος είπε...

Καθάρισε η φιλενάδα της η Εβραία. Για αυτό έκλεισαν δια παντός στο κελί τον πατριάρχη Ειρηναίο; Για να αλωνίζουν οι αντίχριστοι; Τα λαμόγια οι κωλοδημοσιογράφοι των μεγάλων Μ/Μ/Ε δεν ξέρουν ποια είναι, που την διαφημίζουν κιόλας;

Ανώνυμος είπε...

H K.N.E το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ η ΔΗΜΑΡ και η Ν.Δ πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι γιατί ένας δικό τους άνοιξε τον τάφο. Το ίδιο και ο… ΚΟΣΚΩΤΆΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο καθε ξενοδουλο διαπιστευτηριο υποταγης
ακολουθει το πλυντηριο της φιλανθρωπικης ενεργειας
ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ!
http://www.pronews.gr/portal/20161029/lifestyle/diaskedasi/84075/se-sholeio-sti-astoria-vrethike-o-antonis-remos-gia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...