Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Σιγά το νέο. Λες και υπάρχει πολιτικός που δεν είναι σε κάποια λίστα.



Λίστα με τα… βαριά ονόματα, που προκαλούν πολιτικό και οικονομικό σεισμό, έχει φτάσει στα χέρια των ελληνικών εισαγγελικών Αρχών μέσω Γερμανίας και ειδικότερα του γνωστού «δρόμου», του υπουργού οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Νόρμπερτ Βάλτερ – Μπόργιανς.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», αυτή τη φορά, οι καταθέσεις που αποκαλύπτονται και αφορούν 475 φυσικά πρόσωπα και εταιρείες βρίσκονται στο Λουξεμβούργο και συγκεκριμένα στην τράπεζα BCEE (Bank et Caisse d’ Epargne et de l’ Etat) του Μεγάλου Δουκάτου, και έχουν γίνει σχετικά πρόσφατα, το 2010, και εν μέσω Μνημονίου.
Ο… ανεπάγγελτος εγγονός
Στη λίστα αυτή εντοπίζεται ο εγγονός  Ψ.Λ παραδοσιακού ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης και γιος πολιτικού, ο οποίος δηλώνει ανεπάγγελτος, αλλά έχει ταυτοποιηθεί ότι πρόκειται γι’ αυτόν, αφού η διεύθυνση που έχει δηλώσει δεν αφήνει αμφιβολίες στους εισαγγελικούς λειτουργούς για την ταυτότητά του.
Ακόμα, ο πρώην υπουργός  Μ.Ν με ιδιαίτερη ρητορική ικανότητα βρίσκεται για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους κατάλογο δικαιούχων-καταθετών, που ελέγχεται για φοροδιαφυγή, αφού από τον πρώτο έλεγχο οι καταθέτες δεν φαίνεται να έχουν δηλώσει στα εισοδήματά τους συγκεκριμένα ποσά, ενώ στα «πόθεν έσχες» τους δεν εντοπίζεται να έχουν δηλωθεί λογαριασμοί του εξωτερικού.
Άλλο όνομα συμπίπτει με τον Α.Ρ.Χ.Δ  αρχηγό πολιτικού κόμματος που βρίσκεται σήμερα στη Βουλή, όμως δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, ενώ δηλώνεται περιέργως ως διεύθυνση υποκατάστημα ιδιωτικής τράπεζας.
Η λίστα περιέχει μόνο επώνυμα, διευθύνσεις και αριθμούς λογαριασμών, όχι όμως και το ύψος των καταθέσεων, στοιχεία που στοχοποιούν ιδιαίτερα τους δικαιούχους που εμφανίζονται στη συγκεκριμένη τράπεζα του Λουξεμβούργου.
Οι εισαγγελείς έχουν πλέον επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμο, προκειμένου να διαπιστώσουν αν το εν λόγω πρόσωπο είχε ποτέ οποιαδήποτε σχέση με τη συγκεκριμένη τράπεζα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΖΩΝΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ .....ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ .. ΚΑΙ .. ΚΑΙ..
ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ...
ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...