Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Μπαμ και κάτω στους Αμπελόκηπους.



Συνταξιούχος αστυνομικός φέρεται να είναι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου- σε απόσταση αναπνοής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ο συνταξιούχος αστυνομικός, που έχει συλληφθεί, όπως και άλλα δύο άτομα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τσακώθηκε άγρια με έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια της καυγά, έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε εναντίον του άνδρα με τον οποίο τσακωνόταν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο απόστρατος αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων ενώ φέρεται να ήταν υποψήφιος και με τη Χρυσή Αυγή σε προηγούμενες εκλογές στο νομό Μεσσηνίας. Οι δύο άντρες, ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα. και τις προηγούμενες ημέρες είχαν συνεχείς διαπληκτισμούς. Σήμερα, το απόγευμα ο καυγάς ήταν τόσο άγριος που πιάστηκαν στα χέρια και οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν. Τότε ο απόστρατος αστυνομικός έφυγε από το σημείο, επέστρεψε σπίτι του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο σημείο ξανά.
Το ανατριχιαστικό είναι πως ο απόστρατος από το σπίτι του μέχρι το γυμναστήριο περπατούσε με το όπλο στα χέρια. Πλησίασε τότε το θύμα και τον σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες. Εν συνεχεία περπατώντας και με το όπλο στα χέρια απομακρύνθηκε από το σημείο με τρομερή ψυχραιμία.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άντρες καυγάδιζαν συχνά αλλά η αφορμή ήταν μία κάμερα ασφαλείας που είχε το θύμα στην πόρτα του γυμναστηρίου και η οποία ενοχλούσε τον δράστη....

Οι γείτονες αναφέρουν πως o ύποπτος που διαφεύγει είναι ο Μπέλλος Φώτιος Απόστρατος Αστυνομικός με θητεία στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και ήταν υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Μεσσηνία στις εκλογές του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...