Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον …σούπερ εγκληματία ….ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ!



Χίος:  «Μπλόκαραν» τα κινητά μας τηλέφωνα για να μας συλλάβουν
Η εταιρεία «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ» μετά την εισβολή στα γραφεία της, προσέλαβε εξειδικευμένη τεχνική υπηρεσία, προκειμένου να ελέγξει την ασφάλεια των επικοινωνίας της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της εφημερίδος αλλά και του makeleio.gr, της μεγάλης ενημερωτικής σελίδας της χώρας. Σημειώνεται ότι υπήρξαν ανώνυμες καταγγελίες-προειδοποιήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδος μας, να είμαστε προσεκτικοί με τις επικοινωνίες μας.
Μας δημιουργήθηκαν υπόνοιες λοιπόν ότι έχει γίνει και άρση τηλεφωνικού απορρήτου των στελεχών της εφημερίδος. Σημειώνεται όμως ότι το τηλεφωνικό απόρρητο των επικοινωνιών προστατεύεται από το Σύνταγμα. Είναι ατομικό κατοχυρωμένο δικαίωμα, που κάμπτεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα στην τέλεση κακουργηματικών εγκλημάτων, είτε για την εξακρίβωση εγκληματικής οργάνωσης όταν και εφόσον δεν μπορεί να εξακριβωθεί με άλλο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, όταν μιλάμε για αδικήματα πλημμεληματικού τύπου και δη της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου, δεν δύναται νόμιμα να γίνει. Εάν διασταυρωθεί ότι έχει γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου στελεχών της εταιρείας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ», τότε πρόκειται για έκνομη ενέργεια, δείγμα καθεστωτικής νοοτροπίας.
Για το λόγο αυτό θα προσφύγουμε στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) κατ’ εντολή του άρθρου 19 του Συντάγματος, που έχει τις ειδικές γνώσεις να διακριβώσει αν υπήρξε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της εφημερίδος «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» αλλά και του makeleio.gr.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η άρση τηλεφωνικού απορρήτου εμπεριέχει όχι μόνο το περιεχόμενο αλλά και το σημείο εκπομπής.


Μπορεί να φταίει και η λίστα με τους μασόνους που μπορείτε να την δείτε εδω. 


Υπηρεσια προστασιας του δημοκρατικού πολιτεύματος…;;;



Ολονύχτια καταδίωξη για να μας συλλάβουν. Πάνω από 30 αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...