Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Δεν μαζεύεστε πεντέξι να κάνετε μία νέα.... τριμελή επιτροπή;



«Αν δεν είναι νόμιμος ο προηγούμενος διαγωνισμός και οι συμβάσεις που έχουν γίνει, θα κάνουμε νέο διαγωνισμό», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρ.Σπίρτζης, φωτογραφίζοντας εν μέρει τις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης.
Ο υπουργός Υποδομών προανήγγειλε επίσης εξελίξεις και στο θέμα της DIGEA λέγοντας: «Θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση της γιατί εδώ και ένα χρόνο έχουμε καταθέσει στα αρμόδια όργανα τι έγινε σε αυτό τον διαγωνισμό, ώστε να ξεκινήσουν οι επόμενες κινήσεις και να υπάρξουν εξελίξεις»...
Στο ίδιο μήκος κύματος ο ανοικτομάτης  Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε ότι «δεν μπορεί να γυρίσει πίσω η ιστορία», σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες.

Αν υποτεθεί ότι ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, δεν θα υπάρχει πολιτικό πρόβλημα, υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών στον «Αθήνα 9,84». «Η κυβέρνηση μπορεί να ψηφίσει έναν καινούργιο νόμο, από ό,τι καταλαβαίνω, ως νομικός. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα η κυβέρνηση να γυρίσει πίσω.  
Το πρωί της Τετάρτης, ο γ.γ. Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος δήλωσε πως αν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες «θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς», όπως και ότι θα επιστραφούν τα χρήματα της πρώτης δόσης στους υπερθεματιστές...

ΣτΕ: 24 και 26 Οκτωβρίου οι δύο επόμενες διασκέψεις για τις τηλεοπτικές άδειες! Συνταγματικός ή ΟΧΙ ο νόμος Παππά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...