Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Κούλη…Κούλη είσαι εδώ ;



Βόμβα έσκασε στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο, καθώς η Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε αγωγή εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαιτώντας ολόκληρο το ποσό του δανείου, το οποίο ανέρχεται στα 160 εκατομμύρια ευρώ με τις προσαυξήσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά».

«Επιβεβαιώνει πλήρως τη διαπλοκή μεταξύ του πολιτικού και του τραπεζικού συστήματος και την κοινωνική καταστροφή που αυτή επέφερε» λέει για την αγωγή της Πειραιώς εναντίον της ΝΔ ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.


«Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τράπεζα Πειραιώς ζητά ολόκληρο το ποσό του δανείου από το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο ανέρχεται στα 160 εκατομμύρια ευρώ με τις προσαυξήσεις.


Η εξέλιξη αυτή καταρρίπτει πλήρως τις αιτιάσεις περί εξυπηρέτησης των δανειακών υποχρεώσεων του κόμματος του, στις οποίες προέβη ο προέδρος της ΝΔ κατά τη συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά στη Βουλή, και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.


Σε μια περίοδο που το ανακεφαλαιοποιημένο από τους πολίτες τραπεζικό σύστημα κρατούσε κλειστές τις ροές χρηματοδότησης προς την πραγματική οικονομία, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δανείζονταν αστρονομικά ποσά με… αέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...