Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Όταν μαλώνουν στο βάλτο τα βουβάλια, την πληρώνουν τα Βατράχια.



Παγκόσμιος συναγερμός καθώς οι ΗΠΑ προχώρησαν στην μετάπτωση πυρηνικής ετοιμότητας επιπέδου DEFCON 3 ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι θα γίνει και μετάπτωση σε DEFCON 2 αρκετά σύντομα. Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε «κίτρινο συναγερμό». Πρόκειται για μία κατάσταση η οποία σχεδόν δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στον κόσμο τα τελευταία 50 τουλάχιστον χρόνια.
Το CNN ανακοίνωσε: «Δεν είναι ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος. Δεν είναι καν μια «βαθιά ψύχρα». Είναι μια ολοκληρωτική σύγκρουση».

Τα διπλωματικά κανάλια επικοινωνίας μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας έχουν διακοπεί και πλέον μιλάνε οι στρατιωτικοί.
Στις 10 του Οκτωβρίου ο πρώην ηγέτης της ΕΣΣΔ Μ. Γκορμπατσόφ δήλωσε ότι ,« Νομίζω ότι ο κόσμος έχει φτάσει σε επικίνδυνο σημείο. Υπάρχουν σημάδια μιας πιθανής αυξανόμενης σύγκρουση μεγάλης κλίμακας σχεδόν σε κάθε «καυτή» γεωπολιτική περιοχή του πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της Συρίας, της Υεμένης, της Ουκρανίας, και των Φιλιππίνων».
Ρωσικά μέσα ενημέρωσης φέρεται να προειδοποιούν τους πολίτες τους να προετοιμαστούν για πυρηνικό πόλεμο.
Η Ρωσία έχει πραγματοποιήσει πρόσφατα ασκήσεις πολιτικής άμυνας και ολοκλήρωσε τις επιθεωρήσεις των υπόγειων χώρων για τη στέγαση κυβερνητικών αξιωματούχων και πολιτών σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.
Οι εντάσεις μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν φθάσει σε επίπεδα πέρα και πάνω από τον ψυχρό πόλεμο ειδικά την πρόσφατη εβδομάδα, αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Οι πληροφορίες που έρχονται συνεχώς αναφέρουν ότι έχουμε την δυναμική που είχε η Κουβανική κρίση με τους ρωσικούς πυραύλους το 1962.
Όλα τα διεθνή ΜΜΕ έχουν αξιολογήσει την σημερινή κατάσταση ως άκρως σοβαρή , μετά την αιφνίδια αλλαγή των διπλωματικών σχέσεων ΝΑΤΟ και Ρωσίας σε στρατιωτικές επιλογές με άγνωστες πτυχές .
Η Συρία θεωρείται ως ένα από τα σημεία που θα δοθεί το έναυσμα για το ξέσπασμα νέων εντάσεων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κατηγορήσει επίσης την Ρωσία για κυβερνοεπίθεση και ενεργή ανάμιξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Ο Λευκός Οίκος μέσω του γραμματέα τύπου Josh Earnest υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα δώσουν «αναλογική» απάντηση στην υποτιθέμενη κυβερνο-πειρατεία της Ρωσίας κατά των αμερικανικών συστημάτων πληροφορικής.
Επιπλέον, οι αντάρτες Houthi στη νότια ακτή της Υεμένης κτύπησαν με αντι-πλοϊκό πύραυλο αμερικανικό πολεμικό πλοίο δυναμιτίζοντας την κατάσταση στην περιοχή.
Το Πεντάγωνο απάντησε με εκτόξευση 3 πυραύλων Cruise Τοmahawk καταστρέφοντας τους σταθμούς ραντάρ στο εσωτερικό της Υεμένης.
Την ίδια στιγμή, το Ιράν έχει αποστείλει ένα στόλο πλοίων στην περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα της ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου U.S.S. Eisenhower στην περιοχή.
Μόλις πριν λίγες ημέρες οι ΗΠΑ είχαν κηρυχθεί σε κατάσταση DEFCON 4 μετά τις κινήσεις Ρωσίας.
Η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ για ολοκληρωτικό πόλεμο εάν προκληθεί, με τις δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ζήτησε ολομέτωπη επίθεση στον κυβερνοχώρο εναντίον του Κρεμλίνου και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.
Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες από τη Μόσχα, αλλά και άτομα του κύκλου του Ρώσου Προέδρου, γνωστοποίησαν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα υποχωρήσει ούτε βήμα παρά την κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ των παγκόσμιων υπερδυνάμεων, κάνοντας μάλιστα σφοδρή επίθεση για τις τακτικές που ακολουθεί εσχάτως ο Λευκός Οίκος. Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι η Ουάσιγκτον θα ξεκινήσει επίθεση εναντίον των e-mail της ρωσικής κυβέρνησης, ωστόσο ο επικεφαλής των στρατιωτικών του Κρεμλίνου, Στρατηγός εν αποστρατεία, Εβγέν Μπουζίνσκι περιέγραψε την προκλητική ενέργεια ως «αντιπαράθεση σε τεράστια κλίμακα».
«Φυσικά υπάρχει αντίδραση. Όσον αφορά τη Ρωσία βλέπουμε, όπως και ο Πούτιν βλέπει, ότι είναι μία αντιπαράθεση σε πλήρη κλίμακα και σε όλα τα μέτωπα. Και αν θέλουν κάτι τέτοιο, τότε θα το έχουν… Αλλά δεν θα είναι αντιπαράθεση η οποία δεν θα βλάψει τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν θέλετε σύγκρουση τότε, θα την έχετε παντού», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Πεσκόφ κινήθηκε άμεσα για να καταγγείλει απειλές Μπάιντεν, λέγοντας: «Οι απειλές που στρέφονται κατά της Μόσχας και της ηγεσίας του κράτους μας είναι πρωτοφανείς επειδή εκφράστηκαν σε επίπεδο αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Για το σκηνικό αυτής της επιθετικής στάσης και απρόβλεπτης γραμμής, πρέπει να λάβουμε μέτρα για να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας, και να αντισταθμίσουμε τους κινδύνους».
Επιπλέον το μέλος του Κρεμλίνου, Γιούρι Ουσακόφ κατηγόρησε επίσης τις ΗΠΑ για «άνευ προηγουμένου απειλές» που κινούνται στα «όρια της αυθάδειας».
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι αρχηγοί του Αμερικανικού Πενταγώνου προειδοποιούν η Ρωσία θα μπορούσε να βρεθεί στα πρόθυρα μίας «φοβερής» πυρηνικής επίθεσης σε έθνος του ΝΑΤΟ, με τους Ρώσους να πραγματοποιούν διαρκώς ασκήσεις ετοιμότητας για ένα τέτοιο γεγονός. Κι αυτή πλέον αποτελεί και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο παγκόσμιο γεωπολιτικό στερέωμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ιστότοπο yahoo.com, ο Αμερικανός πρόεδρος Μ. Ομπάμα κηρύσσει όπως διατυμπανίζει τον πόλεμο στους «συνωμοσιολόγους» που γράφουν στο διαδίκτυο κατά της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας , υποσχόμενος να εξαλείψει την πρώτη τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος για την ελευθερία των ΜΜΕ.
Ο ίδιος υποσχέθηκε να κλείσει όλες τις εναλλακτικές ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης τις επόμενες λίγες εβδομάδες πριν από τη λήξη της θητείας του, αναφερόμενος σε αυτές ως «άγρια, άγρια δύση» της Αμερικής.
Το ζήτημα όμως είναι ότι η ίδια κυβέρνηση και προσωπικά ο Ομπάμα έχουν παραδώσει τον έλεγχο του παγκόσμιου διαδικτύου σε μία απρόσωπη πολυεθνική εταιρεία, της οποίας οι ιδιοκτήτες είναι «σκοτεινοί» και φυσικά δε τους γνωρίζει κανένας.  Οι δηλώσεις του νυν Αμερικανού προέδρου , πραγματοποιήθηκαν σε ένα συνέδριο καινοτομίας στο Πίτσμπουργκ, στο οποίο ο ίδιος τόνισε ότι οι «συνωμοσιολόγοι» καταστρέφουν την πίστη του κοινού , στα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, και προειδοποίησε ότι οι εναλλακτικές ιστοσελίδες ειδήσεων αποτελούν « εθνική απειλή» για τις μελλοντικές εκλογές.
«Θα πρέπει να ξαναχτίσουμε μέσα σε αυτήν την «άγρια-άγρια δύση» ροής πληροφοριών κάποιο είδος λειτουργίας, βάση της οποίας οι άνθρωποι θα κινούνται με επιμέλεια», δήλωσε ο Ομπάμα σε συνέντευξη για την επιχειρηματική καινοτομία στο Πίτσμπουργκ.
«Πρέπει νομίζω, να βάλουμε κάποιο είδος «τάξης» με τον οποίο να μπορούμε να ταξινομήσουμε απορρίπτοντας αυτές που προκαλούν διχασμό στον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε ο Ομπάμα. Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι , η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών είχε ανακοινώσει πως τα δίκτυα υπολογιστών 20 οργανισμών, περιλαμβανομένων κρατικών υπηρεσιών και αμυντικών εταιριών, είχαν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό , κάτι που συνιστά «ηλεκτρονική επίθεση» στο ρωσικό κράτος .
Στις ΗΠΑ όμως το σχέδιο του Τ.Σόρος και Γ.Ρότσιλντ για τον παγκόσμιο έλεγχο του διαδικτύου καλά κρατεί.
Την απόφαση αυτή του Ομπάμα , θα την επικυρώσει και το αμερικανικό Κογκρέσο, τελευταίο προπύργιο αντίστασης για τους Αμερικανούς πολίτες που αγωνίζονται χρόνια τώρα για να το αποτρέψουν.
Πρόκειται όμως σαφέστατα για εντολή των «ηγετών» της νέας Τάξης για την ελεύθερη ενημέρωση , μέσω ενός «σκοτεινού» σχεδίου φίμωσης του τύπου.
Όλα θα φιλτράρονται και όλα θα λογοκρίνονται στις ΗΠΑ σε λίγο , μέσω ενός σχεδίου που σίγουρα θα «περάσει» τον Ατλαντικό και θα έρθει και στην Ευρώπη με πρόσχημα την ισλαμική τρομοκρατία στο διαδίκτυο. Όλα τα έχουν σκεφθεί όλοι αυτοί οι σκοτεινοί εγκέφαλοι.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΙΝΑΣ-ΙΡΑΝ-ΙΝΔΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΩΝΤΕ ΑΠ ΑΥΤΗΝ . Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΟΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ .
ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...