Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ο… πρωταπριλιάρηδες.



Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε εχθές, το Ισραήλ ότι διέπραξε "απάνθρωπη επίθεση".

Με σφοδρότητα απάντησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου στις δηλώσεις καταδίκης του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν για τη βία στα παλαιστινιακά εδάφη.
«Ο πιο ηθικός Στρατός στον κόσμο δεν θα δεχθεί μαθήματα από κάποιον που για χρόνια ολόκληρα βομβαρδίζει αμάχους χωρίς καμία διάκριση», ανέφερε ο Νετανιάχου για να συνεχίσει:
"Προφανώς αυτό επέλεξε η 'Άγκυρα για πρωταπριλιάτικη φάρσα", σημείωσε στο λογαριασμό του στο Twitter.

Στις δηλώσεις Νετανιάχου απάντησε πριν από λίγο ο Ερντογάν λέγοντας: "Ο Νετανιάχου είναι τρομοκράτης- Το Ισραήλ είναι τρομοκράτης"

Στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα The Jerusalem Post, που κάνει λόγο για 17 νεκρούς Παλαιστίνιους, επικαλείται τη δήλωση του "Νετανιάχου: Η ιδέα της 'Αγκυρας για πρωταπριλιάτικη φάρσα είναι να κάνει μαθήματα ηθικής στον ισραηλινό στρατό".

"Μπράβο στους στρατιώτες μας", έγραψε ο Νετανιάχου σε ανακοίνωση. "Το Ισραήλ ενεργεί με σθένος και αποφασιστικότητα για την προστασία της κυριαρχίας του και της ασφάλειας των πολιτών του".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε 8:30 ωρες απο τωρα ο Κινεζος μπαινει στην ατμοσφαιρα. Στα 156 χιλιομετρα υψος ειναι.
Δηλαδη στις μια και μιση τα ξημερωματα θα μας ερθει καταπλασμα.

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν υπάρχει πιθανότητα ο δορυφόρος να χτυπήσει τη Βρετανία, θα μπορούσε να συντριβεί στην Ελλάδα, στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph».Η χώρα μας τις τελευταίες ώρες μπαινοβγαίνει στην επικίνδυνη ζώνη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...