Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Παίξε με τα στρατιωτάκια μου, να παίξω με τα δικά σου.



Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, εννέα τουρκικά αεροσκάφη - τρία ζεύγη F-16, ένα ζεύγος F-4 και ένα CN-235 - προχώρησαν συνολικά σε 16 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο Βορειοανατολικό, το Κεντρικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο καθώς και σε επτά παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών.
Και οι 16 παραβιάσεις έγιναν από τους σχηματισμούς των έξι F-16, τα οποία ήταν οπλισμένα. Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, ενώ δύο διαδικασίες αναχαίτισης εξελίχθηκαν σε εμπλοκές.

Frankfurter Rundschau: Παιχνίδια με τη φωτιά στο Αιγαίο -Φόβοι για ατύχημα

 

Έστησαν παγίδα στους 2 Ελληνες στρατιωτικούς; - Αφαίρεσαν πασσάλους από τη συνοριακη γραμμή. ...

Και γιατί δεν βάζουν συρματοπλέγματα έστω στην χερσαία περιοχή των Καστανιών ; Ποιοι τους το απαγορεύουν;

« Ο ψεκασμένος είπε πως 7.000 στρατιώτες θα μετακινηθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στη διασυνοριακή γραμμή στην βορειοανατολική Ελλάδα, »

Δηλαδή το 12% κληρωτών και «έμμισθων» θα είναι στα σύνορα.  

  

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Ως έφηβος πουλούσε λεμονάδα και κουλούρια στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Στα 13 του επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπου παράλληλα με τα μαθήματα σε μια από τις θρησκευτικές σχολές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (σχολές İmam Hatip) αναγκαζόταν να δουλεύει στον δρόμο πουλώντας λεμονάδα και κουλούρια για να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα.


Ρε εδώ έγινε πρωθυπουργός ο Τσίπρας που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του ,για τον κουλουρά συζητάμε;  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή με το πρώτο μπάμ πάει το 12% του στρατού, διότι κανείς άλλος δεν θα πάει να πολεμήσει, αφού θα ψάχνει με κλειδωμένους λογαριασμούς και Α.Τ.Μ, να βρει λεφτά για να πάρει ψωμί. Το τι λένε στα γκάλοπ είναι άνευ αξίας. Για να μην έχει ένα ευρώ μετρητά να πιει φραπέ και θα δεις εσύ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...