Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ο ψεκασμένος νεύριασε γιατί του έκλεψε την αμφίεση ο Σουλτάνος.



O ψεκασμένος  από τη Βουλή εκτίμησε ότι η σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών ήταν προσχεδιασμένη και πως μπορεί να χρειαστούν έως και 15 χρόνια προκειμένου να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα.«Εκτιμώ ότι ήταν προσχεδιασμένο να τους συλλάβουν διότι όταν έχουμε τόσα πολλά επεισόδια τα τελευταία χρόνια και τους αφήνουν σε 5 λεπτά, και τώρα τους πήραν και τους μετέφεραν, και ενώ ενεργοποιήσαμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας τα απέρριψαν, φαίνεται ότι ήταν τέτοια δουλειά.
Στο Εξπρές του Μεσονυχτίου και αυτούς που τους ρίξανε στις φυλακές τους φτιάχνανε συνέχεια κατηγορίες, εκεί δεν λειτουργεί τίποτα δημοκρατικά», είπε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στη Βουλή. 


Χαρακτήρισε… τρελό τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μίλησε για διαλυμένες τουρκικές ένοπλες δυνάμεις – «Κανείς δεν ξέρει όταν έχεις να κάνεις με έναν τρελό και με μια χώρα στην οποία δεν ισχύει τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά «Κανείς δεν ξέρει όταν έχεις να κάνεις με έναν τρελό και με μια χώρα στην οποία δεν ισχύει τίποτα! Είδατε τι είπε χθες για τον Νετανιάχου. Η επιχείρηση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ήταν προσχεδιασμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...