Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Απογειώθηκαν οι αφίξεις στην Κρήτη.




Εκεί που βλέπεις τους πρώτους επισκέπτες στην πόλη με τη νέα τουριστική σεζόν να ξεκινά, έρχονται μπροστά σου εικόνες οι οποίες σε προσγειώνουν απότομα στην πραγματικότητα όσον αφορά την ποιότητα των τουριστών και που ελπίζεις να είναι μια άτυχη …εξαίρεση

Άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι σε μαγαζί εστίασης στην Κρήτη, όταν τουρίστες κάθισαν στον μαγαζί τους, έχοντας φέρει ήδη μαζί τους φαγητό.
Κι όμως, στις εικόνες φαίνεται μία παρέα τουριστών να έχουν βγάλει τα συσκευασμένα φαγητά τους και να γευματίζουν στο μαγαζί, ζητώντας μόνο από την σερβιτόρα να τους φέρει νερό. Το περιστατικό συνέβη σε κατάστημα του Αγίου Νικολάου, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παρέα κάθισε στο τραπέζι, έχοντας φέρει μαζί τους το φαγητό από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν. Η μόνη τους παραγγελία, λοιπόν, ήταν ένα μπουκαλάκι νερό για τον καθένα.
Πηγή: fonien.gr

 

Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα με τον Παπανδρέου στη Μεσαρά


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη Ανασταση να εχετε ολοι.
Οταν τις παλιες καλες εποχες εκλαναν επιδεικτικα τους Ελληνες για να εξυπηρετουν τους τουριστες για να τους πιανουν κοτσο στις τιμες ηταν πονηροι. Σε ολα τα νησια το ιδιο γινοταν. Εκαναν περιουσιες μεσα σε τρεις μηνες και μετα τους αλλους μηνες το επαιζαν γαμπροι ταξιδευοντας σε Σκανδιναυια Γερμανια Ολλανδια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...