Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

To κάψιμο έγινε από τον …Ιούδα.Η σύγκρουση στην Συρία τώρα ξαναρχίζει μετά την ισραηλινή (κατά Ρώσους και Σύρους) επίθεση που έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα. Αυτό που θα αλλάξει είναι πλέον ότι θα φανερωθούν οι πραγματικά εμπόλεμες οντότητες και δεν θα υπάρχουν «αντιπρόσωποι» και αυτές θα είναι οι ΗΠΑ, Ρωσία, Ιράν, Τουρκία, κάποιες δυτικές χώρες και κυρίως η Γαλλία και όπως όλα δείχνουν θα εμπλακεί εν μέρει και το Ισραήλ.
H εμφάνιση της οργάνωσης “Popular Resistance in Eastern Region” στα μετόπισθεν των Αμερικανών με αντιαμερικανικό προσανατολισμό δίνει το στίγμα του τι θα ακολουθήσει στην βόρεια Συρία όπου υπάρχει αμερικανική παρουσία καθώς Μόσχα, Τεχεράνη και Άγκυρα έχουν αποφασίσει την εκδίωξη τους με κάθε μέσον.
Λέγεται πως η τακτική που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η δημιουργία ενός εντελώς αφιλόξενου περιβάλλοντος κατά των αμερικανικών δυνάμεων, ένα είδος «επικήρυξης» μέχρι να αναγκαστούν να αποσυρθούν από την Συρία
Στην κουρδόφωνη Hasakah και στο Qamishli βρίσκονται κυβερνητικές δυνάμεις αυτή την στιγμή εκατοντάδες Σύρων αραβόφωνων αλλά και κουρδόφωνων στρέφονται προς τη νέα οργάνωση προς στρατολόγηση
Δύο μαχητικά αεροπλάνα του Ισραήλ  χτύπησαν την στρατιωτική βάση στην Συρία κοντά στην πόλη Χόμς, ανέφερε  σήμερα το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας. 
Τα μαχητικά τύπου F-15  έριξαν οκτώ κατευθυνόμενους πυραύλους, αλλά πέντε από αυτούς καταρρίφθηκαν πριν πέσουν στο αεροδρόμιο.

14 νεκροί από την πυραυλική επίθεση σε στρατιωτικό αεροδρόμιο στη Συρία – Διαψεύδει και η Γαλλία την εμπλοκή της


Και η Δαμασκός κατηγορεί το Ισραήλ για την επίθεση στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Χομς στην Συρία
Ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα, λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί τουρκικό F16 μπήκε στο FIR Αθηνών και πέταξε πάνω από τη νήσο Παναγιά στις Οινούσσες στα 7.000 πόδια και βγήκε από το FIR Αθηνών ένα λεπτό μετά. Εκεί ήταν ο Καμμένος. Η Ελληνικής ΠΑ ήταν ΑΠΟΥΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...