Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Σπάει ρεκόρ η… μαλακία.



Νέο κύμα μαζικής προσέλευσης στα εκλογικά κέντρα της ΝΔ παρατηρείται τα τελευταία λεπτά σε όλη τη χώρα και κυρίως στα αστικά κέντρα...
Λίγο μετά τις 6.00 που έκλεισαν τα καταστήματα γέμισαν τα εκλογικά κέντρα και πάλι με ψηφοφόρους κάτι που σημαίνει ότι θα επιβεβαιωθεί η τελική εκτίμηση της VODAFONE και θα ψηφίσουν περίπου 400.000 ψηφοφόροι.

 Πράγμα που σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι παλιοκαριόληδες είχαν για να σπρώξουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου  να ψηφίσουν το νέο ενλακτικό πιόνι των γερμανών, και αύριο οι μισοί θα μπουν στην ουρά ως ζήτουλες για κανα κιλό πορτοκάλια και ένα ματσάκι μαϊντανό δωρεάν. Ξέχασαν και τα μνημόνια του Σαμαρίσκου, και το γαμίσι που έφαγαν ,και τώρα υπογράφουν μάλιστα πριν ψηφίσουν  ότι συμφωνούν…. με την πολιτική της Νουδουλας.
Μάλλον χρειάζεται να ανοίξουν νέοι Μελιγαλάδες.


ΣΕ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ Β' ΑΘΗΝΑΣ


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη μάχη γίνετε μεταξύ ποντίων και κρητικών. Άγνωστη η τελική έκβαση.

Ανώνυμος είπε...

Πανηγυρίζουν από τώρα για αριθμό ψηφοφόρων , που δεν φτάνει ούτε… τους ψηφοφόρους του… Καρατζαφέρη. Είναι για γέλια. Για να μην πούμε ότι οι ουρές είναι γιατί είναι ανίκανοι και με πολύ λίγα κομπιουτερς, και έτσι αναγκάζουν τα ζώα, να περιμένουν με τις ώρες στην ουρά.

Ανώνυμος είπε...

Για την ιστορία, και για να σταματήσουν τα πανηγύρια να αναφέρω ότι στις εκλογές του 2009, είχαν ψηφίσει συνολικά 781.136 άτομα. Ο Αντώνης Σαμαράς είχε συγκεντρώσει 386.400 ψήφους που αντιστοιχούν στο 50,66% των ψήφων και η Ντόρα Μπακογιάννη 306.425 ψήφους (ποσοστό 39,72%). Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (και, ήταν και αυτός υποψήφιος) συγκέντρωσε 78.770 ψήφους, δηλαδή το 10,22%.
Δηλαδή τώρα θα ψηφίσουν κάτι παραπάνω από τους μισούς. Αυτά είναι και τα ποσοστά της.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΣΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΧΑΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ.... 20.000 ΠΡΑΣΙΝΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ 4%

Ανώνυμος είπε...

Λογική η παράταση,είχε πέσει το σύστημα ψηφοφορίας για μισή ώρα περίπου

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500047170

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...