Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Πόσο θα αντέξεις να τον πίνεις τον… φραπέ σου;





Για να δείτε πόσο μπανανία είμαστε,
 Συμπληρωματικό Προϋπολογισμό ύψους 2-3 δισεκατομμυρίων ευρώ ζητούν οι δανειστές, καθώς «βλέπουν» τρύπα 1,5% του ΑΕΠ στον προϋπολογισμό του 2016 που ψηφίστηκε από τη Βουλή. Λένε ότι ο Προϋπολογισμός κατατέθηκε χωρίς τη συναίνεσή τους ενώ έχουν υπερεκτιμηθεί και τα έσοδα από τον ΦΠΑ και τον ηλεκτρονικό τζόγο.
Το μεγάλο κλάμα πάντως θα πέσει όταν οι Γερμανοί οικονομικοί γκαουλαϊτερς ζητήσουν να βάλουν και χέρι στα τραπεζο-διαπλεκο-κλεμμένα , (που θα το βάλουν σίγουρα), αφού τους έχει πιάσει η ….πλεονεξία. Ήδη προετοιμάζουν την κοινή γνώμη με τις πάσης φύσεως λίστες. Σου λένε οι τύποι, μην δυστροπείς λαέ  με τα απάνθρωπα μέτρα και πρακτικές , αφού βάζουμε χέρι και στους κλεφταράδες.

 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ: Με 15% θα αγοράσουν τα δάνειά τους οι μεγαλοκαρχαρίες

 

Με... 5 δις, βρήκαν «ταμείο» 32 δις μετρητά και 345 δις σε δάνεια, ακίνητα, κτλ...

Κάποιοι πήραν τη χρήσιμη αυτή ιδέα και έκαναν bailin στους ομολογιούχους και στους μικροκαταθέτες χωρίς να ανοίξει μύτη. Όλα με τη συμμετοχή Στουρνάρα και Ντράγκι. Μετά πήραν νέα δάνεια για να τα βγάλουν έξω μέσα από αφαίρεση για λίγο των capital controls, με τη βοήθεια και συμμετοχή στα κέρδη με το ντόπιο κατεστημένο, αυτών που πήραν δωρεάν τις τράπεζες από τον κύριο “κόκκινα δάνεια Νο 2”, τον Τσίπρα. H «ανακεφαλαιοποίηση» των τραπεζών δεν έχει τελειώσει.
Λέγαμε, ότι η κ.Lagarde θα περάσει από δικαστήριο. Περνάει ήδη το πρώτο. Θα έλθουν και άλλα. Αυτό αφορά και τον περίφημο κ.Τόμσεν, που δεν έλαβε υπόψη του το καταστατικό του ΔΝΤ. Έχει συμμετοχή στο προβληματικό δανεισμό της Ελλάδας.
Ο Καραμανλής είναι για να μιλάει με όσα έχει κάνει; Ο κύριος “κόκκινα δάνεια Νο 1”; Ποιός είναι ο ρόλος του Καμμένου μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν έχετε καταλάβει; To χαρτί του Καραμανλή παίζει,  του δήθεν πατριώτη. και από πίσω του γίνεται της πουτάνας. (Βλέπε συμφωνία Εβραίων-Τούρκων)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

300.000 λενε θα ειναι οι συμμετεχοντες για την εκλογη προεδρου της ΝΔ
θα τους σωσει ο τζιτζικωστας ο αδωνις ο ζημενς τερης χρυσος και ο να ουμε α γαμη

επιμενεις ακομα οτι η χωρα αυτη πρεπει να συνεχισει να υπαρχει;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...