Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Από …σκατά, μόνο τέτοια μπορεί να λάβεις.



Θεαματική απάντηση στον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, ετοιμάζουν άτομα της ανωμαλο - κοινότητας, με αφορμή την παρότρυνση του μητροπολίτη προς τους πιστούς να «φτύνουν» τους ομοφυλόφιλους. Ασφαλώς δεν συμφωνούμε με την.. παρότρυνση, αλλά στο τέλος θα φάνει πως … ότι τα σκατά και η ..κουτάλα. Δείτε τι σημαία ανεμίζουν οι πάσης φύσεως ανώμαλοι.   
Πρόκειται για την ομάδα ακτιβιστών Queerborg, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ και λοιπά ανωμαλιάρικα άτομα), η οποία καλεί σε συγκέντρωση κατά των ομοφοβικών δηλώσεων του Αμβρόσιου έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι προκειμένου ομοφυλόφιλοι να φιληθούν μπροστά στον μητροπολιτικό ναό σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
«Υποστηρίζουμε την Αγάπη. Αμβροσία. ΟΧΙ στον Αμβρόσιο. ΝΑΙ στην Αγάπη. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Αποτάσσουμε το στίγμα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Καταδικάζουμε το μίσος. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Διεκδικούμε την ισότητα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Φωνάζουμε ΑΓΑΠΗ. Φιλιά, αγκαλιές και χέρια κολλητά», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Παράλληλα τα μέλη του Queerborg καλούν στην αποστολή... περιττωμάτων στον μητροπολίτη Αμβρόσιο, μέσω τις σελίδας shitexpress.com – μιας σελίδας που δίνει τη δυνατότητα, σε όποιον το επιθυμεί, να πληρώσει και να στείλει -διατηρώντας την ανωνυμία του- περιττώματα ζώων σε κάποιον ή κάποια που αντιπαθεί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oyst παλιοπουστες...Αλλα αφου γεμισε η βουλη τι περιμενουμε

Ανώνυμος είπε...

Με ασφαλεις πληροφορίες γνωστός ξυλογλύπτης του Ηρακλείου είναι ενάντια στον μητροπολίτη Αμβρόσιο.Θέλει ελεύθερες σχέσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...