Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Πρωταπριλιάτικο;

Με βάση εντεινόμενη φημολογία, στον προεδρικό θώκο του εθνικού κόμματος Έλληνες, σύμφωνα με συλλογική απόφαση των μελών του, θα είναι ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Α. Κανελλόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αντεισαγγελέας θεωρείται εγνωσμένου νομικού κύρους και προφανώς αποτελεί την απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στην προσπάθεια της κυβέρνησης με νόμο να τον εμποδίσει να κατέβει στις εκλογές. Με την απόφαση να οριστεί ως πρόεδρος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα έχει μεγάλη σημασία να δούμε πώς θα αποφασίσει το Α1 τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου στις αρχές Μαΐου.
Με τη νομική συγκρότηση και εγκυρότητα του κ. Κανελλόπουλο, ο Άρειος Πάγος θα δυσκολευτεί να αποφανθεί πως το εθνικό κόμμα Έλληνες δεν επιτρέπεται να κατέλθει στις εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν αντισυνταγματικό νόμο, ο οποίος φωτογραφικά στοχοποιεί τον εθνικό κόμμα Έλληνες καιτον Ηλία Κασιδιάρη, που εκτίει ποινή φυλάκισης.

Πολύ περίεργο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο πρώην αεροπαγίτης Αναστάσιος Κανελλόπουλος έχει καλή σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον εφοπλιστή. Και σίγουρα δεν θα έκανε κάτι χωρίς την έγκριση αυτών.

Πολλά περίεργα θα δούμε σε αυτές εκλογές.

 

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΟΣ είχε παραπεμψει τον υπουργό Παπακωνσταντίνου σε ειδικό δικαστήριο. Ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος απο την Κέρτεζη Καλαβρύτων, είναι ο τυπικά πρόεδρος του Εθνικόυ Κόμματος "Έλληνες".

 

Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ε.Τ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;

 

Ο «ολιγάρχης» κάνει δώρο τον Κασιδιάρη στον Κυριάκο;

 

Η αλληλοεξόντωση εκ των έσω! Ποιος πρόδωσε το σχέδιο για νέο «μπροστινό» και οδήγησε με απόλυτη βεβαιότητα στον αποκλεισμό από τον ΑΠ κάθε κόμματος που θα «μυρίζει» Κασιδιάρη. Οι 3 ομάδες που διοικούν το κόμμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΑΖΆΡΟΙ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ
ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ
ΈΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΊ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ
ΧΑΖΑΡΟΚΟΛΠΑ...

ΕΚΠΛΉΞΕΙΣ...!


ΚΑΛΉ ΤΡΕΧΑΛΑ 🇬🇷

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...