Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Πούτιν...“Μη μου τους κύκλους τάραττε”

Με μία άκρως πολεμική δήλωση που προμηνύει άσχημα πράγματα για τον πλανήτη οι G7 στο κοινό ανακοινωθέν των υπουργών των Εξωτερικών έπειτα από τη συνεδρίασή τους στην Ιαπωνία, απείλησαν ευθέως, Κίνα, Ινδία, αλλά και σχεδόν όλη την Αφρική, σχεδόν όλη τη Νότια Αμερική, την Κεντρική Αμερική και την πλειοψηφία των χωρών της Ασίας, δηλαδή το 80% του πλανήτη (!) ότι «θα πληρώσουν ακριβά», την οποιαδήποτε βοήθεια προσφέρουν στην Ρωσία και την μη τήρηση των κυρώσεων που αυτοί επέβαλαν!

Πρόκειται για πρωτοφανή δήλωση, που προκαλεί πολλές απορίες, καθώς είναι προσβλητική για την κυριαρχία των χωρών και για την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική τους.

«Επαναλαμβάνουμε την έκκληση μας προς τρίτα μέρη να σταματήσουν τη βοήθεια στον πόλεμο της Ρωσίας» διότι σε διαφορετική περίπτωση «θα πληρώσουν ακριβά», αναφέρει το κείμενο των επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, του Καναδά και της Ιαπωνίας, που ασκεί την εναλλασσόμενη προεδρία της G7.

Το 10% απειλεί το 90% του πλανήτη – Στο «στόχαστρο» Κίνα-Ινδία- Άραβες και Έλληνες πλοιοκτήτες!

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΈΝΑ ΣΑΣ ΛΈΩ.
ΌΤΙ ΤΑ ΧΙΌΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ...
Η ""ΕΛΠΊΔΑ"" ΧΙΟΝΙΆΣ !

ΛΑΜΠΟ...🎵🎶ΛΑΜΠΟ ...!

... ΉΛΙΕ ΜΟΥ... ΉΛΙΕ...ΜΟΥ...

ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ?!

Ανώνυμος είπε...

Οι G7 γνήσιο τέκνο της CABAL, μιας CABAL σακατεμένης που πια δε θα σηκώσει κεφάλι αλλά πάει προς αφανισμό στην κυριολεξία, έκανε προυτς στο μεσαίο και μακρύτερο του ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...