Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Οι άσπονδοι....φίλοι

Ψήνεται η συγκυβέρνηση.

Παρότι πολιτικοί αντίπαλοι, ο βολευτής του Σύριζα Πολάκης και η βολευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπακογιάννη , τίμησαν το έθιμο του μεγάλου παζαριού που γίνεται κάθε χρόνο Μεγάλη Παρασκευή στις Βουκολιές και μαζί με άλλους ντόπιους πολιτευτές και υποψήφιους βουλευτές, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, τσούγκρισαν αρκετές φορές τα ποτήρια τους, και ευχήθηκαν για το Πάσχα. Στο τραπέζι διακρίνονται επίσης, ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Πετράκης του ΣΥΡΙΖΑ και Χαρίκλεια Ντερμανάκη της ΝΔ, η σύζυγος του Παύλου Πολάκη, Δώρα Τσούκα, κ.ά.

Τα...τσούγκρισαν Πολάκης και Μπακογιάννη στις Βουκολιές Χανίων


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Ολοι τούτοι είναι μιά μεγάλη παρέα και πίνουν εις υγείαν των κορόϊδων! Πρέπει κάποιος να είναι πολύ βλαξ γιά να μην καταλαβαίνει ότι μεταξύ τους δεν υπάρχει ιδεολογική διαφορά αλλά ούτε κάτι άλλο που να τους χωρίζει. Αντιθέτως, υπάρχει κάτι που τους ενώνει : Η ΜΑΣΑ!!! Ανήκουν στην ίδια συνωμοταξία και κοροϊδεύουν τους χαχόλους ψηφοφόρους!!! Αλέ να τους ψηφίσετε!!!

Ανώνυμος είπε...

-Ντορα μου;-Ναι Παύλο μου-Εμείς δέν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα
-Οχι βρε αδελφέ να ''μοιραστούμε'' έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ . ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕΞΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ....
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟ 1973 ΠΟΥ ΛΟΡΔΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ...ΜΕΤΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΟ 1974 ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΗΣΤΕΥΣΗΣ .....
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...