Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Άκης Τσελεντης «Το λιμεναρχείο Ηρακλείου κοιμάται;»

Χθες επιβιβάστηκα στο πλοίο ΦΑΙΣΤΟΣ των Μινωικών από Ηράκλειο για Πειραιά. Για μια ακόμη φορά η παρανομίες στην φόρτωση των οχημάτων συνεχίζεται.

Στους χώρους των γκαράζ καταπατήθηκε κάθε προβλεπόμενη από το νομοσχέδιο οδηγία φόρτωσης. Το ένα αυτοκίνητο κολλητά στο άλλο σε απόσταση 5cm!

Το πρωί κατά την αποβίβαση εκατοντάδες κόσμος ανέμενε να ανοίξει κάποια δίοδος να μπει στο αυτοκίνητο του.

Ας μην αναφερθώ στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, λόγω των τεχνολογικών ιδιαιτεροτήτων τους, προς το παρόν παραμένει ασαφές το πόσο ευάλωτα είναι στην αυτο-ανάφλεξη.

Αντιλαμβάνεστε τι θα μπορούσε να γίνει σε περίπτωση φωτιάς. Θα είχαμε 10 Τέμπη και μετά ευθύνες στο κάθε κακομοίρη παρκαδόρο.

κκ του Λιμεναρχείου ασχοληθείτε με το να επιβάλλεται τεράστια πρόστιμα στο κάθε ψαρά που έχει ένα αγκίστρι παραπάνω η που έχουν λήξει τα βεγγαλικά του 2 μήνες. Σωστά ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια του… για τος εκατοντάδες ανθρώπων που κινδυνεύουν στα πλοία του Grimaldi ποιείτε την νήσσα!

(**) Είναι η ΤΡΙΤΗ φορά που το καταγγέλλω αλλά τα «συμφέροντα» είναι υπεράνω νόμου.

(**) https://www.e-nomothesia.gr/kat-naytilia-nausiploia/elegkhos-emporikon-ploion/pd-177-2000.html

 

Και που να δεις αυτό που είχαμε δει εμείς παλιά . Επειδή δεν είχαν άλλο χώρο σήκωσαν την ράμπα που πάει στο πάνω γκαράζ με ολόκληρη νταλίκα πάνω της. Είπαμε βοήθα παναγία να φτάσουμε σώοι γιατί εάν ξεκουμπώσει θα τρυπήσει και τον πάτο του καραβιού. Άσε για τους υπεράριθμους. Όταν  έχει απαγορευτικό γεμίζουν... και τα αμπάρια κόσμο. Είναι όμως οι διαφημίσεις που κλείνουν στόματα και δεν αφήνουν να γίνει θέμα.

Τον πήρε ο ύπνος και εγκλώβισε το μισό πλοίο 

 

Και μια ενδιαφέρουσα ιστορία για αγρίους. Είχε πάρει φωτιά ένα φορτηγό στο κυρίως γκαράζ του Κνωσσός Παλλάς το οποίο ήταν κοντά στον αριστερό καταπέλτη και δεν μπορούσαν να κατέβουν να τους ανοίξουν φτάνοντας το πλοίο στο Ηράκλειο, και έτσι κατέβασαν τον κόσμο με σκάλες από το αεροδρόμιο από το πλάι, αλλά επειδή δεν έφταναν στο ύψος τις συμπλήρωσαν με...παλέτες..

Άριστοι οι χειρισμοί του πληρώματος

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΆΣ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ
ΤΑΞΙΔΕΎΕΙΣ !!!
ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΆΚΙΑ ΕΠΊ ΤΌΠΟΥ.

Η ΑΝΈΧΕΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΡΆΒΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εξαγοραστηκαν απο την Γκριμαλντι lines αλλα κουμαντο κανουν οι κρητικοι ακομα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...