Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Μητσοτάκης... Predator...Σουδάν.

Την εξαγωγή του παράνομου λογισμικού Predator στο Σουδάν ομολόγησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, «αδειάζοντας» τον Γιάννη Οικονόμου και την κυβερνητική γραμμή που κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ για «θεωρίες συνωμοσίας». «Η άδεια εξαγωγής που δόθηκε στο Predator και στο Σουδάν δεν έχει καμία σχέση με τον εμφύλιο. Ο εμφύλιος δεν προκλήθηκε απ’ αυτό», δήλωσε ο Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον Real fm. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν δόθηκε τελικά άδεια εξαγωγής, ο Βαρβιτσιώτης επικαλέστηκε αμήχανος δημοσιεύματα και δήλωσε ότι δεν είναι αρμόδιος να υπογράφει τέτοιου είδους αποφάσεις. «Φαίνεται ότι έχει υπάρξει εξαγωγή στο Σουδάν» πρόσθεσε ο ίδιος.

Kαι μάλιστα στα χέρια της πολιτοφυλακής των ανταρτών!

Η ισραηλινή Χάρετζ έγραφε ότι το Predator «στα χέρια του RSF θα γείρει την ισορροπία δυνάμεων υπέρ μιας αδίστακτης πρώην πολιτοφυλακής, φέρνοντας το Σουδάν ένα βήμα πιο κοντά σε μια ανοιχτή αντιπαράθεση με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας και αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφυλίου πολέμου.»

 

H κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι έδωσε άδεια στην εταιρεία Intellexa να εξάγει το λογισμικό Predator στο Σουδάν! – Προκάλεσε τον εμφύλιο!

 

Ζητούν εξηγήσεις από Κομισιόν για εξαγωγή Predator από Ελλάδα-Κύπρο στο Σουδάν


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το «Μακελειό» με δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο Ν.Ανδρουλάκης είχε ερωτική σχέση με την Ε.Χρονοπούλου, και είχε κατηγορηθεί από τους κυβερνητικούς για να δικαιολογήσουν την παρακολούθησή του από το Predator ότι «έδερνε γυναίκες». Κατά τα λοιπά το περιεχόμενο των υποκλοπών είναι απόρρητο και η υποκλοπή έγινε για λόγους «εθνικού συμφέροντος». Η χώρα έχει πρόβλημα. Και δεν είναι πρόβλημα μόνο η νυν κυβέρνηση, η οποία «τελειώνει» αργά και βασανιστικά”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...