Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον... ξενοδόχο.

Αυτή είναι η κυβέρνηση των 153 βουλευτών που θέλουν οι ολιγάρχες και θα έχουμε από την πρώτη Κυριακή! Η δημοσκόπηση που παρήγγειλε κορυφαίος παράγοντας της χώρας και το παρασκήνιο της συμφωνίας. 113 ΝΔ + 35 ΠΑΣΟΚ + 5 «κουκουλοφόροι» από άλλα κόμματα.

Θα πέσει πολύ ξύλο. Ο θεός να έχει καλά τις κυβερνητικές εξωχώριες εταιρίες (offshore) και τα funds.Η ΜΑΦΊΑ του Κούλη έχει βγάλει τόσα πολλά λεφτά από μίζες κ.λ.π που μπορεί να λαδώσει όλους τους Έλληνες.

 

Για 19 έως 21 Απριλίου, είναι ήδη αναρτημένοι στο eauction.gr 1.018 προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί!... Σύμφωνα με τα στοιχεία που μετέδωσε το Open, από τις 19 Απριλίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2023, έχουν ήδη αναρτηθεί 11.283 πλειστηριασμοί! Και τα νούμερα αυτά, δεν είναι φυσικά τα τελικά, καθώς κάθε μέρα μπορούν να αναρτηθούν κι άλλοι. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πάντως, περίπου το ένα τρίτο των πλειστηριασμών (με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς ωστόσο), αφορούν πρώτη κατοικία!

Τα μισά θα τα πάρουν τα funds - offshore του Μητσοτακέικου. Όλοι τα ξέρουν κανείς δεν μιλάει,διότι ως γνωστόν ....Όταν τρώμε δεν μιλάμε και το «πιάτο» μας κοιτάμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...