Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Κατίν που τους χρειάζεται. Σκάνδαλο άνευ προηγουμένου!

Το newsbreak παρουσιάζει ηχητικό ντοκουμέντο τη στιγμή που άνθρωπος της Ομοσπονδίας πάει να παραλάβει τους Πολωνούς διαιτητές από το αεροδρόμιο και διαδραματίζεται ένα ακόμα επεισόδιο με απειλές από την πλευρά τους προς τους δύο επιβάτες!

Τα Πολωνικά ρεμάλια Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβα Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ ξεκινάνε να μιλούν και εξαπολύουν αδιανόητες εκφράσεις και απειλές…

«Αντίο κορόιδο, θα σε βρω κορόιδο…. Όλη την οικογένειά σου θα βρω! Όλη την οικογένεια σου και τον γαμημένο το γιο σου. Πουτάνα! Χοντρή γαμημένη αδελφή. Σου αρέσουν οι κωλοτρυπήδες; Σου αρέσει αδερφέ έτσι δεν είναι; Και θα σε βρουν! Δεν αστειεύομαι…. Θα πάμε εκεί από όπου είστε κορόιδα! Αυτό δε θα περάσει χωρίς συνέπειες…».

Στο 1:44 του ηχητικού ντοκουμέντου παρεμβαίνει και μία κυρία, η οποία επιβεβαιώνει το ντου που έχουν κάνει οι διαιτητές στον έναν εκ των δύο επιβατών το οποίο συνεχίστηκε μέχρι την έξοδο όπου έχουν πάει για να παραλάβουν τις βαλίτσες τους!

Στο ηχητικό ακούγεται και το όνομα του Μαρινάκη  ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι και πρόεδρος της Super League και σύμφωνα με τα όσα διαδραματίζονται εκείνη τη στιγμή οι Πολωνοί τον έχουν εμπλέξει στην κουβέντα τους!

Δείτε εδώ

Σοκάρουν οι ατάκες των Πολωνών διαιτητών στο αεροδρόμιο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...