Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Θα τα αρπάξουν οι αγριοπαγίτες για να αποφασίσουν υπέρ του Κούλη ;

«Βόμβα» από Χ.Τζανερίκο: «Μου ζήτησαν να αποκλείσω το “κόμμα Κασιδιάρη” από τις εκλογές με αντάλλαγμα θέση στις Αρχές»!

 Και Ανώτατος Κυβερνητικός παράγοντας, εκτός από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, προσπάθησε να επηρεάσει τον Αντιπρόεδρο Αρείου Πάγου και Πρόεδρο του Α1 Τμήματος Χρήστο Τζανερίκο, για να αποκλειστεί το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη!

Το δήλωσε ο ίδιος ο Ανώτατος Δικαστής Χρήστος Τζανερίκος, o οποίος παραιτήθηκε προχτές Δευτέρα (10/4), καταγγέλλοντας πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του από την Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό αντικείμενο της συνάντησης ήταν να βοηθήσει από τη θεσμική του θέση στην κρίση για το αποκαλούμενο κόμμα Κασιδιάρη και πως μετά την αφυπηρέτησή του θα είχε θέση σε κάποια Ανεξάρτητη Αρχή.

 

Aπό σκάνδαλο σε σκάνδαλο! Ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από την κυβέρνηση! Καταγγελίες Τζανερίκου

 

«Παράνομες» οι εκλογές μετά τα όσα κατήγγειλε ο Χ.Τζανερίκος για απόπειρα εξαγοράς του – Να επέμβει άμεσα εισαγγελέας


Γιατί δεν έχει επέμβει ακόμα εισαγγελέας για τις δηλώσεις του τ.Προέδρου του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου Χ.Τζανερίκου;

Οι Εισαγγελείς στην Ελλάδα είναι μόνο για τους ...Αγιάννηδες;

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξ. Κοντιάδης..... «Αν είναι ακριβείς οι δηλώσεις του παραιτηθέντος αντιπροέδρου του ΑΠ κ.Τζανερίκου ότι δέχθηκε πιέσεις, με συγκεκριμένα ανταλλάγματα, από τον υπουργό Επικρατείας και άλλο ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο προκειμένου να αποκλείσει το Α’ Τμήμα ΑΠ το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές, τότε πρόκειται όχι απλώς για αντισυνταγματική παρέμβαση της εκτελεστικής στη δικαστική λειτουργία αλλά για κακουργηματικές πράξεις, άρα πρέπει να επιληφθεί αμέσως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου (άρθ. 167A και 237 Ποινικού Κώδικα). ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγριος πάγος δεν φημίζεται για την δημοκρατικότητα του από την εποχή του Κόλλια.Όλες οι αποφάσεις του είναι ένα απέραντο γλύψιμο στην εκάστοτε κυβέρνηση. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα καταστρατηγώντας τα πάντα. Δεν είναι θέμα Κασιδιάρη αλλά δημοκρατικού πολιτεύματος. Από πότε ο άγριος πάγκος κρίνει πολιτικές και πολιτικά κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι γνωρίζουν τον ιδιώτη Μητσοτάκη γελάνε γιατί βλέπουν ότι έκανε την χώρα σαν τα μούτρα του. Ο άνθρωπος είναι η επιτομή του αλήτη κυριολεκτικά βρομόστομος και σιχαμένος.Δεν έχει υπάρξει άλλος ποιο άθλιος πρωθυπουργός. Θα μετανιώσουμε πικρά εάν ξαναβγεί, αλλά θα είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Βελόπουλος ...Οι καταγγελίες Τζανερίκου αποδεικνύουν ότι οι δήθεν «ανεξάρτητες αρχές» λειτουργούν ως κέντρα τακτοποίησης κυβερνητικών «golden boys» με ιλιγγιώδεις μισθούς που κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον Ελληνικό λαό. Στον αντίποδα, οι «διορισμένοι» συγκαλύπτουν και προωθούν της κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Όμως για την ταμπακιέρα – κακούργημα που διεπράχθη...μούγκα.

Ανώνυμος είπε...

Μονο μαλακεs ασχολουνται με τον Βοθρο...Βελοπουλο
Ειναι δυνατον να ασχολουνται"σοβαροι"οπωs Θελουν να λενε οτι ειναι,με τον πεντακαθαριδη;Αυτοs οπου ρεμουλα και κονομα ειναι μεσα.Απο κινητη ροζ τηλεφωνια,μεχρι κολητηλικια με τον...Καραμπερη!Οτιδηποτε αλλο ειναι,εκτοs απο πολιτικοs!
ixnos.blogspot.com/2019/02/blog-post_19.html

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!
Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ψηφισε μαζι με τη Ν.Δ και Συριζα για τη ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!!!-30-11-2019!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ-ΓΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΙΟΣ ΣΕ Γ@Μ@ΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΑ!

ΧΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΙΠΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...