Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Περσινά ξινά σταφύλια.

Mεταχρονολογημένες οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα  για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος παραιτήθηκε και τέθηκε εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από καταγγελία σε βάρος του από γυναίκα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, την Ελένη Χρονοπούλου, ενώ ήρθη και η ασυλία του.

Η καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου έγινε το 2020. Δεν είναι ακόμη γνωστό γιατί η βελγική Δικαιοσύνη καθυστέρησε τρία χρόνια για να κινηθεί εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά πηγή αναφέρει ότι γινόταν προσεκτική αξιολόγηση, που κατέληξε στο σημερινό αίτημα της Ευρωπαίας εισαγγελέως. Η κατηγορία δεν αφορά απλώς βία, αλλά, κατά πληροφορίες, βιασμό και ξυλοδαρμό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν και ιατρικά παραστατικά που αποδεικνύουν τα γεγονότα.

 Η Ελένη Χρονοπούλου είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην εργαζόμενη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλευρό Ελλήνων και ξένων Ευρωβουλευτών.

Επίσης είναι στενή συνεργάτις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και φέρεται ως μία από τις επιλογές για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ως εκπρόσωπος του αποδήμου ελληνισμού, μιας και ζει μόνιμα στις Βρυξέλλες, αφού εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στην άρση της ασυλίας αναφέρθηκε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, σημειώνοντας: «Έλαβα αίτημα από τις αρμόδιες βελγικές αρχές για την άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα παραπέμπεται στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων».

 

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τον Γεωργούλη! «Πήγε χτυπημένη στο φαρμακείο η δικηγόρος, την έστειλαν στον ιατροδικαστή»

 

“EΣΠΑΣΕ” ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ Η ΕΛΕΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ: “ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2020!”

Πόσο «φούσκα» είναι η υπόθεση Α.Γεωργούλη: Είχε πολύμηνη ερωτική σχέση με Ε.Χρονοπούλου – Την παράτησε για μία Ιταλίδα – Τον κατήγγειλε για «βιασμό και ξυλοδαρμό»

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"""ΧΑΧΑΧΑΑΑ"""

Ο ΕΝΑΣ ΔΊΝΕΙ ΤΟΝ ΆΛΛΟ.

ΤΡΈΧΟΥΝ !

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΆ
ΓΊΝΕΤΑΙ ΧΑΜΌΣ.ΤΟ ΜΌΝΟ ΣΊΓΟΥΡΟ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...