Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

ΜητσοΜάκη...πάρε το τσεκούρι σου, και βάρα μας.

 

 

Βουλή: Οριστικό(;) «μπλόκο» στο «κόμμα Κασιδιάρη» με τη νέα τροπολογία που κατατέθηκε

Θα απορρίψει ο Άρειος Πάγος τον αντιεισαγγελέα του;

 











ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ

Β) Η έκτιση ποινής παραγραφή αυτής ασκεί επιρροή υπολογισμό του ανωτέρω χρονικού διαστήματος. πλαίσιο του παρόντος άρθρου, πραγματική ηγεσία έχει έννοια ότι πρόσωπο άλλο από εκείνο που κατέχει τυπικά θέση προέδρου, γενικού γραμματέα, μέλους διοικούσας επιτροπής νομίμου εκπροσώπου συγκεκριμένες πράξεις του εμφανίζεται να ασκεί διοίκηση του κόμματος, να έχει τοποθετήσει εικονική ηγεσία, να έχει ηγετικό πολιτικό ρόλο προς εκλογικό σώμα.

γ) Η οργάνωση και δράση του κόμματος να εξυπηρετεί ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η κρίση περί του ότι δράση του πολιτικού κόμματος εξυπηρετεί ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος δύναται να λάβει χώρα όταν υφίσταται καταδίκη οποιονδήποτε βαθμό υποψηφίων βουλευτών ιδρυτικών μελών διατελεσάντων προέδρων για τα αδικήματα των άρθρων 134, 187 και 187Α του Ποινικού Κώδικα. περίπτωση συνασπισμού κομμάτων οι ανωτέρω προϋποθέσεις πρέπει να συντρέχουν για καθένα από τα κόμματα που απαρτίζουν συνασπισμό.

Η συνδρομή των προϋποθέσεων παρούσας ελέγχεται αυτεπαγγέλτως από ΑΙ Τμήμα του Αρείου Πάγου, στη σύνθεση του οποίου συμμετέχουν Πρόεδρος αυτού και όλα τα μέλη του, δύναται να  λαμβάνει σχετική τεκμηρίωση από τις κατά περίπτωση αρμόδιες δικαστικές ή άλλες αρχές.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

 

Πάνω από 15% οι ΕΛΛΗΝΕΣ λέει ο ΒΟΡΙΔΗΣ! ΕΞΑΛΛΟΙ οι Αρεοπαγίτες για το “άδειασμα” με την τρίτη τροπολογία!...

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ναζιστόμουτρο ξεπέρασε και τον Χίτλερ. Σαπούνι και σχοινί χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοι γράφουν acab , αλλά όταν το σκατο φτάσει στην καλτσα δεν παίρνουν τηλ τους acab , γκεγκε ;

Ανώνυμος είπε...

Λένε για «εικονική ηγεσία» όταν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες στην Ελλάδα είναι εικονικοί. Άλλοι κυβερνούν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗ ...Αντε @μησου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...