Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Κυριάκο...είναι πολλά τα λεφτά απο τον...Κυριάκο.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί αλλά ούτε για ...σαπούνι. Μην ξεχνάμε οτι Ο Βελόπουλος  πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ ακολούθησε τον Μάιο του 2012 το δίδυμο Βορίδη - Γεωργιάδη στη Ν.Δ., μετά την αποσκίρτησή τους από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο Σαμαράς τον είχε τότε καλοδεχτεί, αλλά η συνέχεια δεν υπήρξε ανάλογη, εφόσον ο Βελόπουλος τελικά δεν πολιτεύτηκε στις εκλογές του 2012 και αποχώρησε το 2015 από τη Ν.Δ. Και επισήμως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην Συγγρού και έδωσε τα χέρια με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν ένα ακόμη στέλεχος του ΛΑΟΣ που εγκατέλειψε τον Καρατζαφέρη για την Νέα Δημοκρατία, μετά τους Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη, Θάνο Πλεύρη, Γιώργο Ανατολάκη, Κώστα Μακρυνόρη και Γιάννη Κοτσίρη. Στη ΝΔ είχε προσχωρήσει και ένας ακόμη  πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ ο Παύλος Μαρκάκης αφήνωντας τον χοντρό «γυμνό».

 

“ΙΟΥΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΥΤΟΜΟΛΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ”, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ , Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Μίλησε για όλα στο OPEN ο Βελόπουλος! Η επικίνδυνη κυβέρνηση και η απάντηση για τα σενάρια αποστασίας 3 βουλευτών του. «Αν διαπιστώσω ότι υπάρχει θέμα θα φύγουν όλοι από τα ψηφοδέλτια. Θα παραπέμψω την υπόθεση στα κομματικά όργανα και θα αποφασίσουν».

 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριακο τρέξε στο Ισραήλ να σε σώσει.....
Έστω και με τον χαζαρομαφιοζο αρχηγό του σε κατ οίκον περιορισμό......
Για όσους ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοσελιδο Μακελειο Αριθμοs Φυλλου 1.306 Πεμπτη 30 Μαιου 2019
Η αγνωστη ζωη του φτωχοπαιδου που δουλεψε μεχρι και χαμαληs στιs λαικεs τηs προσφυγομαναs Σαλονικηs και πηρε 4%!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...