Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Ενα γιαούρτι ρε παιδιά.Ενα γιαούρτι δεν υπάρχει;

Αυγενάκης: «Έχω προτείνει το Ηράκλειο για το Μουντιάλ 2030»


«Κλιμακώνεται» η οργή κατά της ΝΔ: Οδηγός ταξί επιτέθηκε λεκτικά στον βουλευτή Δ.Μαρκόπουλο στο Κερατσίνι

 

Κεφαλονιά: Επεισόδιο με τον Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι – Τους όρμηξε πολίτης

 

Όλα τα... γιαουρτώματα πολιτικών με ένα κλικ!


Γιατί ο Μητσοτάκης θα περάσει στην ιστορία ως ο πιο μισητός πρωθυπουργός στα χρονικά της Ελλάδας:

 

Το συνταγματικό πραξικόπημα... αποδίδει – Νοθευμένες εκλογές με συγκυβέρνηση 153 εδρών 21/5 ή πειράματα αυτοδυναμίας 2/7

 

 

Πού θα πάνε οι ψήφοι του Κασιδιάρη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν φθινόπωρο του 2019, όταν ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης παρουσίασε την «ιδέα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Είχε το κατάλληλο πρόσωπο για να αντικαταστήσει τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Το πρόσωπο αυτό δεν ήταν άλλο από την «πρόθυμη» Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την μοναδική ανώτατη δικαστικό που αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα με ένα εκπληκτικό «ντηλ» που θα το ζήλευε και ο πλέον άρτιος «νταραβεριτζής» (closer που λένε οι Αμερικάνοι).
Το ραντεβού με τον πρωθυπουργό κλείστηκε το Νοέμβρη του 2019. Ήταν μάλιστα διπλό. Η κυρία Σακελλαροπούλου φαίνεται ότι εκτέλεσε την επιθυμία του Κυριάκο Μητσοτάκη και η συμφωνία κλείστηκε με επιτυχία.
Η ίδια συνταγή φαίνεται ότι εφαρμόστηκε και με τον τέως αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Χρήστο Τζανερίκο. Προπομπός ο Γεραπετρίτης, στη συνέχεια εμφανίστηκε ο «Ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας». Ως γνωστόν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ένας είναι ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, ο κυβερνήτης, ο Τσώρτσιλ, ο σιμουλτανέ, το τσιτάχ της Μεσογείου, ο Άη Γιώργης του Μαξίμου.
Ο Τζανερίκος όμως αρνήθηκε να εκτελέσει, ανεξαρτήτως ανταλλάγματος. Και τώρα ο Κυριάκος έχει μπλέξει άσχημα. Διότι εάν ο τ. αντιπρόεδρος αποφασίσει να κατονομάσει τον «ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα» που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, τα «γουνάκια» θα δικάσουν κακουργήματα, όπως ανέφερε και ο όχι «βιβλικός», αλλά έγκριτος Κοντιάδης.
Θα προστεθούν μάλιστα στα κακουργήματα το σκάνδαλο των υποκλοπών, όπως ανέφερε ο έτερος έγκριτος νομικός, Μάκης Βορίδης.

Ανώνυμος είπε...

Με πρόφαση την προστασία της «δημοκρατίας» η κυβέρνηση και σύσσωμο το πολιτικο-μιντιακό σύστημα προσφέρει στον Κασιδιάρη ένα τεράστιο διαφημιστικό πακέτο, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα χρειαζόταν πολλά εκατομμύρια ευρώ για να το αγοράσει. Αποτέλεσμα τα δημοσκοπικά ποσοστά του να έχουν εκτοξευτεί το τελευταίο τρίμηνο από το 1,5% στο 4,5%, με την κρυφή ψήφο να τον ανεβάζει πάνω από το 6%!
Αναρωτιέται κανείς αν αυτό είναι αποτέλεσμα ανοησίας η μεθόδευσης.

Ανώνυμος είπε...

αποκομμα που δεν εχει υποψηφιουs
α)του πορδοβουλωματοs;
β)του αλκοολικου μεθυστακα μουαχατζιρ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...