Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Eκ των έσω.

Η ενέργεια του κ. Τζανερίκου θεωρείται πρωτοφανής καθώς είναι το κομβικό πρόσωπο για την επικείμενη απόφαση του Αρείου Πάγου για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Δημόσια θέση – κάτι που γίνεται για πρώτη φορά – λαμβάνει ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρόεδρος του Τμήματος που θα κληθεί να κρίνει την συμμετοχή η μη στις εκλογές για το κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτηρίζοντας την συμπληρωματική ρύθμιση που έφερε η κυβέρνηση «ως φωτογραφική». Η δημόσια τοποθέτηση του έχει προκαλέσει αίσθηση όχι μόνον μέσα στη δικαιοσύνη καθώς είναι ίσως η πρώτη φορά που ανώτατος δικαστικός, δημόσια δηλώνει, πριν την διάσκεψη του Δικαστηρίου, τι πιστεύει, ουσιαστικά αποκαλύπτοντας την ψήφο του. Τέλος, δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας ότι ο ΥΠΕΣ, προαναγγέλλοντας την τροπολογία σε εκπομπή της ΕΡΤ την Πέμπτη (06/04), παρενέβη, ανεπίτρεπτα, ευθέως στην κρίση του Α1 τμήματος του ΑΠ, αφού δήλωσε, μεταξύ άλλων: “Δεν μπορεί να υπάρχει μια βαθιά αντίφαση, από τη μια μεριά το ποινικό τμήμα της δικαιοσύνης (σημ: ξέχασε να πει κατωτέρου του ΑΠ Δικαστηρίου) να τον καταδικάζει (σ.σ. τον Κασιδιάρη) ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης και να έρχεται ένα άλλο τμήμα της δικαιοσύνης επίσης, το Α1 του Αρείου Πάγου, που λέει ότι είναι πολιτικός αρχηγός”. Δηλαδή, ο ΥΠΕΣ, εμμέσως, πλην σαφώς υπέδειξε στους Δικαστές του Α1 τμήματος ποια θα πρέπει να είναι η κρίση τους, για το συγκεκριμένο θέμα».

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τζανερίκος: «Η ρύθμιση, που εισάγεται με την επίμαχη τροπολογία, παρά την κατ’ επίφαση αιτιολογία της, δηλαδή της “θωράκισης της όποιας απόφασης του Αρείου Πάγου” για την ανακήρυξη ή μη κομμάτων, που αναφέρονται στο άρθρο 32 του Π.Δ. 26/2012, ώστε να μην μπορεί αυτή να αμφισβητηθεί, αποτυπώνει, φωτογραφικά, τη δυσπιστία και την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, εκ μέρους της κυβέρνησης».

Την ίδια ώρα, ο αντεισαγγελέας ΑΠ ε.τ. Αναστάσιος Κανελλόπουλος, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη, με νέα δήλωση του, δίνει το στίγμα για το τι θα επακολουθήσει, καθώς αναφέρει: «H ρύθμιση Βορίδη, όχι μόνον δεν μας πτοεί, αλλά μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο, για να συνεχίσουμε τον αγώνα!».

Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου: Παρέμβαση στη Δικαιοσύνη η τροπολογία για Κόμμα Κασιδιάρη.

 

Απάντηση Βορίδη σε αντιπρόεδρο ΑΠ: «Στις δημοκρατίες νομοθετεί η Βουλή και όχι ο κάθε δικαστής»

 

Μητσομάκη ....Στις δημοκρατίες δεν κυκλοφορούν με τσεκούρια  αναζητώντας «εχθρούς» .

 

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ : ΄΄ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ... ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ !!! ''‏ 

 

Η πορεία του πάλαι ποτέ αρχηγού του ακροδεξιού Ελληνικού Μετώπου, και άλλοτε γραμματέα της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, σήμερα είναι γνωστή. Ελληνικό Μέτωπο, ΛΑΟΣ, Νέα Δημοκρατία, υπουργός Υποδομών, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Σαμαρά, υπουργός Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και σήμερα Εσωτερικών. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Μάκης Βορίδης χαρακτηρίζει την Νέα Δημοκρατία. Επί Κώστα Καραμανλή, ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης -και άλλα τέτοια φασισταριά- δεν θα περνούσαν ούτε έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Ο Σαμαράς τους μάζεψε όλους αυτούς επειδή του μοιάζουν. Πολλοί νεοδημοκράτες -οι οποίοι παραμένουν δημοκράτες- έχουν φάει φρίκη με τον Αντώνη Σαμαρά και την ακροδεξιά ομάδα του, που κατάντησε την Νέα Δημοκρατία ακροδεξιό κόμμα. Το ιδιο εργο συνεχίζει και ο κεντρώος Κούλης. Θα τους τιμωρήσουν.



 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΩΣ ΡΟΥΦΝΟΙ
ΜΠΡΑΤΣΟΥΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ...!!!
ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ
ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΗΝ ΦΑΜΊΛΙΑ...!
ΆΛΛΟΙ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΕΤΖ.
ΒΛΈΠΕ ΑΡΣ ΣΧΟΛΕΊΟ...

ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΆΡΟΙ.

ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΑΝΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΊΝΑΝΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΈΝΕ ΤΗΣ ΜΛΚΙΕΣ ΤΩΝ !?
ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΑΧΜΈΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ
ΤΟ ΔΕΧΌΤΑΝ ???

ΧΑΖΑΡΟΜΑΓΑΖΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΑΒΕΕΜΠΕΕΕ 💰 ΧΑΖΑΡΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ
ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΓΙΔΙΟ ΣΟΙ...ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΌ ΜΠΡΤΖΜΑ.


ΆΝΤΕ ΜΠΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ❗ ΤΡΈΞΤΕ ΜΠΨΗΦΑΤΕ


🤔

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...