Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Υπόθεση Καραϊβάζ

Δύο χρόνια και 20 ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβαζ δύο αδέλφια που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχαν στην εκτέλεση που συγκλόνισε την Ελλάδα συνελήφθησαν, με τις Αρχές να φαίνεται πως πλέον κατάφεραν να βρουν την άκρη στο κουβάρι του οργανωμένου εγκλήματος. Τα στοιχεία που οδήγησαν την ΕΛ.ΑΣ. στις συλλήψεις των δύο αδελφών, 40 και 48 ετών, είναι η επιγραφή στο λευκό βαν εταιρείας καθαρισμού, καθώς και η πινακίδα κυκλοφορίας του, αλλά και το σκούτερ των εκτελεστών. Το εν λόγω βαν ανήκε σε εταιρεία καθαρισμού με έδρα τη Νίκαια. Για φορολογικούς λόγους, ιδιοκτήτριά του είναι η 34χρονη σύντροφος του 48χρονου συλληφθέντος, με τον οποίο δεν έχουν παντρευτεί, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει κι ένα παιδί.

 Στην πραγματικότητα η εταιρεία ανήκει στον 48χρονο, ο οποίος σε έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας πριν από μερικές ημέρες, στις 10 Απριλίου, βρισκόταν στην έδρα της επιχείρησης και παρουσιάστηκε ως «υπεύθυνος» αυτής. Το όχημα διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούνταν κυρίως από τον 48χρονο και από ακόμα δύο υπαλλήλους, εκ των οποίων ο ένας ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία τον Ιούλιο του 2021, δηλαδή μετά τη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη.

 

Οδηγείται σε φιάσκο η δικογραφία - «έκθεση ιδεών» για την σύλληψη των 2 αδελφών Λάλα που εμπλέκονται στις δολοφονίες Καραϊβάζ και Κοντογιώργη! Ο ανακριτής αρνείται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης (λόγο έλλειψης στοιχείων) για 3 πρόσωπα που ζητάει η ΕΛΑΣ προκειμένου να κάνει πιο φανταχτερή την υπόθεση.

 

Μεγάλος ποινικός ο εντολέας της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, εκτιμά η αστυνομία - Τι λέει η δικογραφία

 

Βήμα - βήμα οι κινήσεις των εκτελεστών του Καραϊβάζ .Ολες οι λεπτομέρειες από το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.


Καραϊβάζ: Οι τρομερές συμπτώσεις, το βαν που ανήκει σε εταιρεία καθαρισμού, η κατόπτευση της προηγούμενης ημέρας και τα κινητά


Δολοφονία Καραϊβάζ: Η ανάρτηση στο Facebook, το άγνωστο λάθος των δραστών και το «ξεμάτιασμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...