Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Δορυφορικό σύστημα των ΗΠΑ παρακολουθεί τα πάντα στην γη σε απόσταση εκατοστού.

Τρομερά πράγματα αποκαλύπτει η εφημερίδα washingtonpost.com, σχετικά με τα έγγραφα που υποκλάπηκαν  σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ( εικάζεται ότι πίσω από όλα είναι πιθανόν οι Κινέζοι).     

Στα έγγραφα αυτά αναφέρονται για παράδειγμα, μια επισκόπηση των μαχών της 23ης Φεβρουαρίου 2023, στην περιοχή του Ντονμπάς, και αποκαλύπτεται η αναφορά ότι η  «εκστρατεία φθοράς» από τη Ρωσία, «πιθανότατα οδηγείται σε αδιέξοδο, ανατρέποντας τον στόχο της Μόσχας να καταλάβει ολόκληρη την περιοχή εντός το 2023».

Αυτό το συμπέρασμα, είναι τυπωμένη με έντονους χαρακτήρες, υποστηρίζεται από πληροφορίες που ελήφθησαν από «εικόνες που συλλέγονται από δορυφόρους στρατιωτκούς και εμπορικούς». Μιλάμε για τεραστίων διαστάσεων μυστικά, τα οποία μπορούν να τινάξουν στον αέρα, συμμαχίες, επιθέσεις ακόμα και τον ίδιο τον αιματηρό πόλεμο της Ουκρανίας, εμπλέκοντας και άλλες χώρες, σε αυτό που διακυβεύεται πραγματικά εκεί.

Δορυφορικό σύστημα με τρομερές δυνατότητες πάνω από την Ουκρανία καταγράφει τα πάντα

Για παράδειγμα, το έγγραφο του πεδίου μάχης της 23ης Φεβρουαρίου ονομάζει μία από τις πηγές του ως "βίντεο  LAPIS".

Αξιωματούχοι που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία το περιέγραψαν ως ένα προηγμένο αμερικανικό δορυφορικό σύστημα που επιτρέπει την καλύτερη απεικόνιση αντικειμένων στο έδαφος, το οποίο θα μπορούσε πλέον να είναι πιο ευαίσθητο σε ρωσικές παρεμβολές.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το LAPIS ήταν μεταξύ των πιο προσεκτικά φυλασσόμενα μυστικά στο οπλοστάσιο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Τα έγγραφα καταδεικνύουν επίσης αυτό που έχει γίνει κατανοητό από καιρό, αλλά ποτέ δεν διατυπώθηκε δημόσια: Η κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ έχει διεισδύσει τόσο βαθιά στον ρωσικό στρατό και στους διοικητές του, που μπορεί να προειδοποιήσει την Ουκρανία εκ των προτέρων για επιθέσεις και να αξιολογήσει αξιόπιστα τις δυνάμεις και τις αδυναμίες των ρωσικών δυνάμεων.

Οι ΗΠΑ έχουν διεισδύσει στο ρωσικό στρατό και η Τουρκία θα έδινε όπλα στη Wagner.

Νέο σκάνδαλο “Σνόουντεν”! 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΣΕΝ.

ΕΙΣΣΣ ! ΤΟΝΝΝ...! ΜΠΤΣΣΣ...ΜΑΣ !

ΘΥΛ.

ΕΙΣ ! ΤΑ ! ΒΖΑ ! ΜΑΣ !

😃🇬🇷 WWG1WGA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...