Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Στην …τουαλέτα του… Μπόμπολα την έφτιαξαν την..δημοσκόπηση;



Οριακό προβάδισμα 0,4% παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφο όσον αφορά πιθανές εθνικές εκλογές, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου για την εκπομπή του MEGA «Ανατροπή» που το έπαιξε απόψε σφόδρα αντιΣτουρναρική αφού έβαλε το γνωστό - ….Πιστεύετε ότι υπάρχει υπερφορολόγηση του μέσου Έλληνα πολίτη; Στοχεύοντας στα γνωστά λόγια του Στουρναρα και έδωσε αποτέλεσμα.....
• Ναι/Μάλλον ναι: 96,7%. 
Δηλαδή δεν τον έκαψε απλώς, αλλά τον… σούβλισε.

Βάσει των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 20,4%, η Νέα Δημοκρατία 20%, ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 8,4% (δεν έχει επανέλθει στα προ συλλήψεων επίπεδα), ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με 5,9%. Το ΠΑΣΟκ λαμβάνει 5,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,2%, η ΔΗΜ.ΑΡ. 4% , ενώ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα του Α. Λοβέρδου λαμβάνουν 1,2%. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 4,1%, ενώ οι αναποφάσιστοι αντιστοιχούν στο 17,9%.

Την ίδια ώρα, προβάδισμα 0,8% στο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου όσον αφορά τις ευρωεκλογές δίνει η δημοσκόπηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 20%, έναντι 19,2% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθεί στην 3η θέση η Χρυσή Αυγή με 8%, ενώ ακολουθεί το ΚΚΕ που συγκεντρώνει 5,8%. Στη συνέχεια ακολουθούν με ποσοστό 5,4% το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η ΔΗΜ.ΑΡ, με 3,6% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,4%. Διάφορες απαντήσεις δίνει το 6,1%.
Oλόκληρη η ψευτοδημοσκόπηση ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΟ MEGA ΚΑΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ , ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ...ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...